Slavenības
2021. gada 19. janvāris, 12:13

Džiliana Andersone šokā - vīrs pāris nedēļu pēc šķiršanās uzsāk kopdzīvi ar citu

Jauns.lv

Seriālu “The X-Files” un “The Crown” aktrise Džiliana Andersone jūtas “sarūgtināta”, ka viņas nule šķirtais vīrs, seriāla “The Crown” radītājs Pīters Morgans jau uzsācis kopdzīvi ar citu sievieti. Pēc laulības šķiršanas nav pagājis pat mēnesis!

Pēc četriem kopdzīves gadiem Džiliana Andersone (52), kura seriāla jaunākajā sezonā atveido Margarētu Tečeri, aizvadītā gada decembrī šķīra laulību ar Pīteru Morganu (57).

Džiliana Andersone un Pīters Morgans

gallery icon
11

Notikumi pēc šķiršanās risinājušies strauji. Andersone uzzinājusi, ka bijušais vīrs jau uzsācis kopdzīvi ar filmu producenti Džemimu Kānu. Kāds aktrisei tuvs paziņa izteicies, ka Džiliana jūtas “sarūgtināta” par vīra jauno romānu, kas uzplaucis tik ātri pēc šķiršanās. Tas rosinot “aizdomāties”.

46 gadus vecā Kāna kā producente strādājusi pie tādām dokumentālām filmām kā “The Case Against Adnan Syed” un “The Clinton Affair”.

foto: Anthony Harvey/Shutterstock/ Vida Press
Džemima Kāna.

Kāds ziņu avots izdevumam “Daily Mail” norādījis: “Viņi [Džemima un Pīters] ir laimīgi kopā kopš Jaungada. Viņi ir seni draugi un tagad dzīvo, kā paši dēvē, legālā atbalsta burbulī.”

“Taču pāris nedēļas kopā nav ilgs laiks, it sevišķi, ja pirms tam bijuši četri kopdzīves gadi. Par to aizvainojumu tagad izjūt Džiliana.”

Džiliana Andersone un Deivids Duhovnijs seriāla „X faili” 20. gadadienas ballītē

gallery icon
26

“Džilianai un Pīteram pirms šķiršanas bija nelielas diskusijas, tomēr viss notika ļoti ātri un daudziem bija pārsteigums.”

Decembrī, kad pāris šķīrās, portāls “Daily Mail” ziņoja, ka abi nolēmuši iet šķirtus ceļus, jo attiecības “esot sevi izsmēlušas”.

Lai gan pāris bija izbeidzis romantiskās attiecības, “Daily Mail” vēstīja, ka abi palikuši “labi draugi”.

Džiliana Andersone uz sarkanā paklāja

gallery icon
16

Dažas dienas pēc tam, kad ziņa par Džilianas Andersones laulības šķiršanu bija izskanējusi publiski, aktrise savā “Twitter” kontā pajokoja par notikušo un publicēja asprātīgu ierakstu. Viņa saviem sekotājiem atrādīja fotogrāfiju, kurā iepozē kopā ar suni, un pie attēla bija pierakstījusi sekojošu frāzi: “Iepazīstieties ar manu jauno draudzeni Stellu”.

Džiliana Andersone pasaules slavu iemantoja ar FIB aģentes Danas Skallijas lomu seriālā “The X-Files”. Viņa atveidojusi detektīvi Stellu Gibsoni TV šovā “The Fall” un piedalījusies “Netflix” seriālā “Sex Education”.

Andersone daudz slavēta par to, cik pārliecinoši atveido britu bijušo premjerministri Margarētu Tečeri seriāla “The Crown” ceturtās sezonas sērijās.

foto: BACKGRID/ Vida Press
Džiliana Andersone kā Margarēta Tečere seriāla “The Crown”.

Pīters Morgans kā scenārists 2006. gadā bija nominēts “Oskara” balvai par filmu “The Queen”, kurā titullomu atveidoja Helēna Mirrena. Pēc tam sekoja sadarbība ar “Netflix” un skatītājiem tika piedāvāts jau plašu popularitāti iemantojušais seriāls par britu karalisko ģimeni “The Crown”.