foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Ingus Ulmanis sniedz viedu padomu vīriešiem, kuri nonākuši attiecību krīzē un domā par šķiršanos
Ingus Ulmanis.
TV
2020. gada 14. novembris, 13:13

Ingus Ulmanis sniedz viedu padomu vīriešiem, kuri nonākuši attiecību krīzē un domā par šķiršanos

Jauns.lv

Radījuma “Sapņu ķērājas” jaunākajā sērijā, kas pie “STV Pirmā!” skatītājiem nonāks sestdienas vakarā, šķetinās daudzām sievietēm tik aktuālo tēmu – bailes no novecošanas.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Raidījuma vadītājas - Una Ulme, Liene Stepena, Grēta Peide un Ieva Adamss - ne tikai gūs elpu aizraujošas emocijas, piedaloties īstā bungu koncertā un iejūtoties īstu cirka dīvu lomās, bet arī uz sarunu aicinās sabiedrībā zināmus cilvēkus, kuriem ir savs viedoklis par novecošanas tēmu.

Viņu vidū arī allaž vitālais mūziķis Ingus Ulmanis, kuram Una Ulme uzdos izaicinošu jautājumu par pusmūža krīzi un to, kāpēc tik daudzi vīrieši tā vietā, lai ieguldītu laiku attiecību stiprināšanā, iet šķietami vieglāko ceļu – šķiras un laimi meklē pie gados jaunākas sievietes sāniem.

Mūziķis neslēps, ka ir par šo tēmu domājis, un atklāti sacīs, ka nekādas ātrās atbildes šim jautājumam diemžēl nav – attiecību krīzē risinājums ir jāmeklē solīti pa solītim. Taču viņam noderējis tēva savulaik uzticēts padoms: ”Ja tu domā, ka būs kaut kas labāks, tad tu diezgan dziļi maldies. Tāpēc patiesi izvērtē to, kas tev ir.”

Ulmanis laulībā ir jau ilgus gadus un novērtē ne tikai savas sievas viedokli, bet priecājas par kopā pavadīto laiku. ”Man tās sarunas, kas mums ir, nav apnikušas. Un tas ir labs rādītājs, ja tev ir interesanti,” spriedīs mūziķis.

Tāpat par novecošanas tēmu dāmas iztaujās socionikas speciālisti un konsultanti Eviju Čerpovu, kura skaidros, kāpēc būtiskāk par gadu nastas uzkrāšanu ir pareiza partnera izvēle, pamatojot savus novērojumus un zināšanas ar sociotipu raksturojumiem.

Savukārt TV personība Dagmāra Legante-Celmiņa pastāstīs, kāpēc sievietēm, runājot par vecumu, ieteicams piemest kādus gadiņus klāt, kā arī atklās, kāpēc nākotnē skatās ar neviennozīmīgām jūtām.