foto: no privātā arhīva
"Mani pasniedz kā neveiksminieku," - Linitas Mediņas jaunais draugs pikts par mīļotās atklāsmēm televīzijā
TV
2020. gada 3. novembris, 10:12

"Mani pasniedz kā neveiksminieku," - Linitas Mediņas jaunais draugs pikts par mīļotās atklāsmēm televīzijā

Jauns.lv

Viesojoties televīzijas sievietēm ”STV Pirmā!” šovā “Sapņu ķērājas”, kantrimūzikas dziedātāja Linita Mediņa nesen pastāstīja par savu interneta randiņu pieredzi un jaunajām attiecībām. Taču viņas vārdi ne īpaši patīkami likušies Linitas jaunajam draugam, kas ir bēdīgs, ka "pasniegts kā neveiksminieks".

“Neesmu pārliecināta, vai tas būs ilgi un laimīgi," par attiecībām ar Guntaru TV raidījumā teica Linita, pastāstot arī, kā abi satikušies.

Tas noticis iepazīšanās portālā un kā romantiskās filmās: “Viņš bija pirmais vīrietis bez mašīnas. Nopietni?! Viņš brauks pie manis ar vilcienu? Nu nekad mūžā! Bet tā vēlme iepazīties bija. Vēl trakāk bija tas, ka es viņu gaidīju uz perona. Sagaidīju, viņš nāca, un bija klikšķis. Un tas ir tas trakākais – manā vecumā praktiski klikšķa vairs nav. Domāju, ka esmu jau atrofējusies, jo ar mani nekas tāds sen nebija noticis.”

Bet Guntars par šo Linitas sacīto paudis piktumu, ierakstot "Facbook" komentāru, ko gan jau ir izdzēsis.

foto: no "Facebook"

"Pēc visa tā mīļā un labā,  ko darīju, mani pasniedza kā neveiksminieku un bez auto. Ārprāts... Cilvēks bez auto! Un brauc ar vilcienu! Vai es liku mani gaidīt uz perona un vispār satikties?" satraukts šķiet Guntars. "Starp citu, es aizvedu uz to interviju, un man teica, ka bija mīļa jauka papļāpāšana... Super!"