Pašmāju ātrslidošanas zvaigzne Haralds Silovs gatavs iestūrēt laulības ostā
foto: no "Instagram"
Elīna un Haralds tagad ir saderināts pāris. Gaidām kāzas!
Slavenības

Pašmāju ātrslidošanas zvaigzne Haralds Silovs gatavs iestūrēt laulības ostā

Jauns.lv

Savu mīļoto Elīnu Deksni bildinājis pašmāju ātrslidotājs Haralds Silovs.

Pašmāju ātrslidošanas zvaigzne Haralds Silovs gata...

Par to viņš pats pavēstījis sociālās saziņas tīklā "Instagram", tur ievietojot foto, kur redzama viņa iecerētā ar saderināšanās gredzenu pirkstā. "Šajos ļoti nedrošajos laikos vismaz viena lieta ir pavisam droša. Mūsu mīla vienam pret otru," foto parakstījis Haralds, kas pirms diviem mēnešiem ar mīļoto nosvinēja triju kopābūšanas gadu jubileju.

2018. gadā Silovs pārsteidza ātrslidošanas pasauli, izcīnot ceturto vietu Phjončhanas olimpiskajās spēlēs 1500 metru distancē. Kā izrādījās, viņa mīļotā Elīna bija palīdzējusi radīt dizainu olimpiskajam tērpam.

Silovs ir divkārtējs Eiropas absolūtais čempions šorttrekā, bet kopā ar zelta medaļām atsevišķās disciplīnās viņam pieder pieci čempiona tituli, kas izcīnīti no 2008. līdz 2011. gadam. Sportists kopš 2010.gada startējis trijās olimpiskajās spēlēs, 2018. gadā Phjončhanā 1500 metru distancē ātrslidošanā ierindojoties ceturtajā vietā.

2010. gadā Silovs kļuva par pirmo sportistu, kas vienās olimpiskajās spēlēs piedalījies gan šorttrekā, gan ātrslidošanā, turklāt paveica to vienā dienā.

Silovs pagājušo sezonu noslēdza ar septīto vietu masa starta sacensībās Pasaules kausa finālā. Latviešu ātrslidotājs aizvadītajā sezonā masu startā bija septītais arī pasaules čempionātā un Eiropas meistarsacīkstēs.