Haralda Silova olimpisko tērpu veidojusi viņa draudzene
foto: AFP/Scanpix/LETA
Haralds pats neslēpj, ka masu starts, kurā paredzētas sacensības 24. februārī, ir viņa kroņa disciplīna.
Sporta zvaigznes

Haralda Silova olimpisko tērpu veidojusi viņa draudzene

Līva Krastiņa

Žurnāls "Kas Jauns"

Ātrslidotājam Haraldam Silovam, kuram šodien ir ne vien vārda diena, bet arī Phjončhanas olimpiskajās spēlēs paredzētas sacensības 1000 metru distancē ātrslidošanā, mīļotā palīdzējusi radīt dizainu olimpiskajam tērpam, ar kuru sportistam jau izdevies pārsteigt daudzus, izcīnot augsto ceturto vietu 1500 metru distancē.

Haralda Silova olimpisko tērpu veidojusi viņa drau...

Ātrslidotāja draudzene Elīna Deksne seko līdzi visiem Haralda startiem un intervijām. „Katrs brīdis viņu redzēt Phjončhanā ir ko vērts,” iesāk stāstīt Elīna. Viņa atzīst, ka Haralds ir spēcīga personība un ik dienas viņam atgādina, lai visu notiekošo Phjončhanā izbauda no sirds. „Ar Haraldu domās esmu katru dienu, sūtu labas domas, ticība viņa spēkiem ir neizmērojama. Ar viņa tuvajiem draugiem kopā skatījāmies 1500 metru startu, un domāju, ka Haralds noteikti juta to pozitīvās enerģijas vibrāciju. Viņš zina, ka mēs – draugi, radi – esam ar viņu. Kas gan var būt spēcīgāks?”

foto: Facebook.com
Ātrslidotāja draudzene Elīna Deksne sūta mīļotajam labas domas.
Ātrslidotāja draudzene Elīna Deksne sūta mīļotajam labas domas.

Pirms došanās uz olimpiādi Elīna palīdzēja sportistam sakārtot čemodānus, piedalījās arī viņa olimpiskā tērpa dizaina radīšanā un parūpējās par vizītkaršu sagādi, ko dalīt Phjončhanā satiktajiem cilvēkiem.

Latvijas ātrslidotājs Haralds Silovs otrdien izcīnīja ceturto vietu Phjončhanas olimpisko spēļu 1500 metru distancē. Līdz šīm Latvijas sportisti ātrslidošanā nekad olimpiskajās spēlēs nebija augstāk par sesto vietu.

Haralds Silovs izcīna Latvijai vēsturisku ceturto vietu

Latvijas ātrslidotājs Haralds Silovs otrdien izcīnīja ceturto vietu Phjončhanas olimpisko spēļu 1500 metru distancē. Līdz šīm Latvijas sportisti ātrslidošanā nekad ...

Latvijas sportisti 13. februārī sacensībās un treniņos olimpiskajā Phjončhanā

Phjončhanas olimpiskajās spēlēs otrdien, 13. februārī sacensības aizvadīja deviņi Latvijas sportisti: ātrslidotājs Haralds Silovs, šorttrekisti Roberto Puķītis un Roberts Jānis ...