TV
2020. gada 16. oktobris, 09:20

Pārvērtību šova “Operācija: Jauna dzīve” finālā tiek Renārs, kam tiks laboti zobi un savilkta āda

Jauns.lv

Ceturtdien, 15. oktobrī, kanāla TV3 ekstrēmo pārvērtību šovā “Operācija: Jauna dzīve” varēja iepazīt trīs pretendentus uz jaunu dzīvi – Ervīnu, kurš liekā svara dēļ pat nespēj rokās noturēt savus bērnus, Renāru, kurš paša spēkiem ir atbrīvojies no vairāk nekā 40 kilogrmiemliekā svara, un Jūliju, kura jau divas reizes ir piedzīvojusi plastiskās manipulācijas, vienu no tām – neveiksmīgi. Par otro šova finālistu kļuva divu bērnu tēvs Renārs Baušenieks.

Šova “Operācija: Jauna dzīve” otrajā raidījumā par iespēju piedzīvot pārvērtības cīnījās otrais finālistu trijnieks.

foto: Publicitātes

Simpātiskā Jūlija, kura jaunībā bijusi teju īsta supermodele, bet nu vairs nespēja pieņemt sava ķermeņa aprises, kas mainījušās pēc divām grūtniecībām. Tāpat arī Jūlija nespēja sadzīvot ar neveiksmīgas krūšu operācijas sekām.

Apaļīgais Ervīns, kurš slēpjas no fotokamerām un ar skumjām atceras, kā vēl nesen bija slaids un izskatīgs.

Un Renārs, kuru draugi visu dzīvi pamatoti saukuši par "resno", īsā laikā nometis 40 kilogramus liekā svara un sapņo atbrīvoties no vairākiem kilogramiem liekās ādas.

Dalībnieki raidījuma laikā piedalījās emocionālos pārbaudījumos – atkailinošā foto sesijā, motivācijas pārrunās ar psihologu, kā arī mākslas un skicēšanas darbnīcā, kur dalībniekiem nācās iejusties kailu modeļu ādā vienam otra priekšā, kas izrādījās īpaši emocionāls pārdzīvojums tieši Jūlijai. Pēc izpildītajiem uzdevumiem un pārvērtību ekspertu apspriešanās, tika nolemts, ka iespēju sākt jaunu dzīvi piedzīvos Renārs, kurš jau pats ar saviem spēkiem ir sasniedzis daudz un profesionāļu palīdzība spēs uzlabot to, ko pats Renārs nespēj.

“Operācija: Jauna dzīve” dalībnieks Renārs dzīvē un šovā

TV raidījuma “Operācija: Jauna dzīve” dalībnieks Renārs dzīvē un šovā.

gallery icon
15

Renārs Baušenieks

Vecums: 32

Dzīvesvieta: Valmiera

Attiecību statuss: Civillaulībā 15 gadu, 2 bērni

Nodarbošanās: Noliktavas pārzinis un autoservisa darbinieks

Dzīvesstāsts:

Renāram jau no bērnības ir bijušas problēmas ar zobiem – tie netika kopti, kā arī laboti. Taču trakākais notika Lielbritānijā, kur viņš ir pavadījis četrus savas dzīves gadus. Tur viņš nonāca līdz lielām zobu sāpēm un ārsts neredzēja citu iespēju, kā izraut visus bojātos zobus – kopumā zaudējot astoņus zobus, kas bija liels trieciens. Otra Renāra nepilnība ir liekais svars, ar ko viņš cīnās jau kopš sešu gadu vecumu. Svara kritiskāko robežu Renārs sasniedza, dzīvojot Lielbritānijā, kur viņa svars bija pat 164 kilogrami. Pēc 25 gadu ilgas cīņas ar lieko svaru Renārs šo cīņu ir uzvarējis, jo pēdējo divu gadu laikā jaunais vīrietis ir nometis vairāk nekā 40 kilogramus.

Ko vēlas mainīt savā izskatā?

Liekais svars ir izstaipījis Renāra vēdera ādu, pēc tievēšanas atstājot arī nepatīkamas sekas – vairākus kilogramus liekās ādas. Lielā svara dēļ Renāram uz kājām izspiežas vēnu tīklojums. Dzīves kvalitāti ietekmē arī trūkstošie zobi. Renārs uzskata, ka šo nepilnību novēršana liks viņam justies daudz pašpārliecinātākam, laimīgākam, kā arī rādīt piemēru saviem bērniem. Tāpat arī Renārs ir apsolījies pēc pārvērtību veikšanas apprecēt savu mīļoto sievieti.