Slavenības
2020. gada 22. septembris, 06:39

Dženifera Anistone “Emmy” ceremonijai gatavojās pidžamā un “citā” maskā

Jauns.lv

Koronavīrusa pandēmijas dēļ “Emmy” balvu pasniegšanas ceremonija šogad nenotika klātienē. Balvām nominētās zvaigznes to vēroja no savām mājām. Tā kā nebija arī sarkanā paklāja, bija gana daudz laika atpūtai pirms virtuālās ceremonijas sākuma. To ar glāzi šampanieša un “citādu” sejas masku izmantojusi arī Dženifera Anistone (51).

Dženifera Anistone un Breds Pits "SAG-Awards-2020" aizkulisēs

Dženifera Anistone un Breds Pits "SAG-Awards-2020" aizkulisēs.

gallery icon
10

Koronavīrusa pandēmijas dēļ “Staples” centrā Losandželosā bija tikai balvu ceremonijas vadītājs Džimijs Kimmels. Visi nominanti šogad rezultātus gaidīja mājās nelielā draugu un tuvinieku lokā.

Šogad balvu ceremonijai nebija noteikts dresskods un slavenības bija aicinātas “nākt tādas, kādas ir”, kas nozīmēja, ka varēja gaidīt gan ļoti uzpucējušās, gan vienkārši tērpušās ekrāna dīvas.

Dženifera Anistone „Zelta globusu 2015” balvu vakarā

Pēc „Zelta globusu” ceremonijas kritiķi ierindoja Dženiferu Anistoni sliktāk ģērbto sarakstā. Ne tāpēc, ka viņa izskatītos slikti, bet gan tāpēc, ...

gallery icon
6

Dženifera Anistone bija viena no pirmajām, kas padalījās ar vaļsirdīgu fotogrāfiju par to, kā  gatavojas virtuālajai “Emmy” ceremonijai.

35 miljoniem sava “Instagram” bloga sekotāju bijusī seriāla “Draugi” zvaigzne parādījusi fotogrāfiju, kurā redzama pidžamā, ar kosmētikas masku uz sejas un šampanieša glāzi rokās. Attēlā, kas visticamāk uzņemts aktrises guļamistabā, viņa sēž uz dīvāna ar sakrustotām kājām, uz vienas no rokas locītavas ir melna matu gumija, un kameras virzienā viņa sūta gaisa skūpstu faniem.

Otrā rokā aktrisei ir glāze šampanieša un viņa, tā vien šķiet, ka viņa izbauda gaidāmo vakaru neatkarīgi no tā, vai uzvarēs nominācijā jeb ne. Pie fotogrāfijas Anistone pierakstījusi “Gatavojoties “Emmy” balvu vakaram… citā savā maskā.”

foto: ABC / BACKGRID/ Vida Press

Kā vēlāk atklājās, Dženifera bija viena no retajiem, kam bija tas gods būt klātienē “Staples” centrā, lai paziņotu uzvarētāju balvas nominācijā. Anistone, tērpusies elegantā garā melnā kleitā ar šķēlumu “virtuāli” apbalvoja šā gada “Emmy” ceremonijas pirmo uzvarētāju Ketrīnu O’Haru – labāko aktrisi komēdijseriālā.

foto: ABC/Shutterstock/ Vida Press

Par lomu TV šovā “The Morning Show” Dženifera Anistone bija nominēta balvai kā labākā aktrise drāmas seriālā. Sīvā konkurencē ar Olīviju Kolmenu (“The Crown”), Loru Linniju (“Ozark”), Sandru Oh (“Killing Eve”), šajā kategorijā par uzvarētāju atzīta Zendaija (“Euphoria”). Viņa arī kļuvusi par jaunāko aktrisi “Emmy” vēsturē, kas jebkad uzvarējusi šajā nominācijā.

foto: ABC / BACKGRID/ Vida Press
Zandaija ar balvu.