Nedēļas smieklīgākā bauma: Anistones vīru sadusmo kāzu dāvana no Breda Pita
Baumo, ka Breds Pits savai bijušajai sievai Dženiferai Anistonei uz kāzām ar Džastinu Terū uzdāvinājis dārgu kristāla vāzi ar viņas iemīļotajām saulespuķēm.
Slavenības
2015. gada 30. septembris, 05:04

Nedēļas smieklīgākā bauma: Anistones vīru sadusmo kāzu dāvana no Breda Pita

Jauns.lv

Holivudas aktrises Dženiferas Anistones (46) vīru – aktieri, režisoru un scenāristu Džastinu Terū (44) šobrīd ļoti nomāc kāda ģimenes drāma. Tā ir kāzu dāvana, ko sievai atsūtījis viņas bijušais.

Izdevums „The National Enquirer” informē, ka Dženifera Anistone un Džastins Terū saņēmuši kādu ļoti īpašu kāzu dāvanu. Tās sūtītājs bijis neviens cits kā jaunās sievas Anistones bijušais vīrs aktieris Breds Pits (51).

„Breds jaunlaulātajiem nopircis lielu „Baccarat” kristāla vāzi, ko piepildījis ar saulespuķēm un līdz ar apsveikuma zīmīti nosūtījis jaunajam pārim,” vēsta kāds vārdā nenosaukts paziņa.

Breds atcerējies to, ka viņa bijušajai sievai ārkārtīgi patīk saulespuķes, un piepildījis dārgo vāzi ar tām, šādi atgādinot gan par sevi, gan bijušo neveiksmīgo laulību.

„Džastins par šo velti nav sajūsmā,” norāda anonīmais ziņu avots. „Tas būs liels pārsteigums, ja šī vāze kaut reizi parādīsies mājas interjerā.”

„Šīs vāze bija sūtīta tikai no Breda. Mēs šaubāmies, ka Andželina [Džolija] vispār kaut ko par to zina.”

Izdevuma „Gossip Cop” reportieri gan noliedz sava konkurenta „The National Enquirer” sniegto informāciju, norādot, ka tā ir melīga un patiesībā Pits bijušajai sievai kāzu dāvanu neesot sūtījis.


Kasjauns.lv / Foto: Vida Press