Slavenības
2020. gada 5. jūlijs, 06:51

Atklājies, ka princese Diāna paredzējusi Harija likteni

Jauns.lv

2020. gads Saseksas hercogiem nav no vieglajiem: viņi atteicās no karaliskajiem pienākumiem un pārcēlās dzīvot okeāna viņā krastā, bet arī tur dzīve, šķiet, nav nekāds rožu lauks. Kā izrādās, princese Diāna nojautusi, kas nākotnē sagaida viņas jaunāko dēlu.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item
foto: CAMERA PRESS/Richard Gillard / Vida Press

Šā gada 1. jūlijā princese Diāna svinētu 59. dzimšanas dienu. Vieniem viņa ir un paliek nevainojams laipnības un žēlsirdības paraugs, citi viņā redz parastu sievieti ar savām labajām īpašībām un trūkumiem. Pētnieki un eksperti par Diānu raksta aizvien jaunas un jaunas grāmatas, bet tie, kas bijuši personīgi pazīstami, joprojām dalās savās atmiņās.

Princese Diāna ar jaunāko dēlu princi Hariju

gallery icon
21

Nesen karaļnamam veltītā žurnāla „Majesty Magazine” redaktore Ingrida Sjuarda pastāstījusi, ko princese viņai savulaik teikusi par dēlu Hariju. Diānas sacītie vārdi zināmā mērā izrādījušies pravietiski.

Princis Čārlzs un princese Diāna ar jaunāko dēlu

Princis Čārlzs un princese Diāna ar jaunāko dēlu

gallery icon
20

Princese pastāstījusi Ingridai, ka Harijs „var tikt galā ar visu”, taču tajā pašā laikā sliecas „pārslēgties no vienas lietas uz otru”. Turklāt princese atzīmējusi, ka jaunākais dēls ātri zaudējot interesi par saviem hobijiem.

Princese Diāna ar dēliem

Princese Diāna ar dēliem princi Viljamu un princi Hariju.

gallery icon
54

Izdevums „Express” uzskata, ka princeses novērojumi atspoguļojas Harija liktenī. 2020. gads princim ir pārbaudījumu pilns: viņš pilnībā mainījis savu dzīvi, atsakoties no karaļnama pienākumiem. Turklāt Saseksas hercogs kopā ar sievu un dēlu sākotnēji pārcēlies uz dzīvi Kanādā, bet pēc tam ar ģimeni aizbraucis uz ASV.

Princeses Diānas dēlu bērnu dienu ģērbšanās stils

Etiķetes eksperti atklāj, ka mazu zēnu ģērbšana šortiņos ir nerakstīts likums, kas norāda uz piederību augstākai klasei. Arī princese Diānas ...

gallery icon
8

Ja var ticēt vārdā nenosauktā paziņas teiktajam, arī prinča Harija attiecībās viss nepārtraukti mainās. Vienu dienu viņš meklē atbalstu pie Meganas un cenšas kopā ar viņu adaptēties pie jaunajiem dzīves apstākļiem, citu dienu skumst pēc dzimtenes. Piedevām te viņš atsvešinās no brāļa Viljama, te atkal meklē iespējas, kā ar viņu atkal satuvināties.

Briti piemin pirms 20 gadiem bojā gājušo tautas princesi Diānu 2017. gadā

31.augustā aprit 20 gadu kopš autoavarijā gāja bojā Velsas princese Diāna. Gadadienā pie Kensingtonas pils briti nolika ziedus, svecītes un ...

gallery icon
52

Princeses Diānas nāve spēcīgi ietekmējusi Harija iekšējo pasauli. Princi vienoja ļoti spēcīga saikne ar mammu. Pēc viņas traģiskās bojāejas zēnu vajadzējis vest pie speciālistiem, lai palīdzētu saglabāt viņa garīgo veselību.

Princese Diāna. Foto retrospekcija

Princese Diāna. Foto retrospekcija.

gallery icon
117

Princese Diāna bojā gāja 1997. gada 31. augustā. Viņa nomira no smagām traumām, ko guva autoavārijā Parīzē.

Cilvēkus tik ļoti mīlošā princese Diāna

Diāna vienmēr gribēja būt princese cilvēku sirdīs, kāda arī bija.

gallery icon
41
recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās