2020. gada 23. jūnijs, 09:13

Divas draudzenes parāda, kā viens un tas pats bikini lieliski izskatās kā tievai, tā apaļīgai figūrai

Jauns.lv

Denīze Mersedesa un Marija Kastelanosa ir draudzenes jau piecu gadu garumā. Viena ir izstīdzējusi tieva, otra – kā no Rūbensa gleznas, jauna dāma ar apaļīgām formām. Abas draudzenes nolēma parādīt saviem “Instagram” sekotājiem, ka viens un tas pats peldkostīma modelis vienlīdz labi izskatās arī pavisam atšķirīgām figūrām.

Aizvadītajā gadā Denīze Mersedesa un Marija Kastelanosa izvēlējās vienu un to pašu zīmola “Aerie” peldkostīma modeli un parādīja saviem “Instagram” sekotājiem, ka viens un tas pats bikini izskatās labi dažādiem auguma tipiem.

Mersedesa nēsā 14. izmēra apģērbus un teic, ka viņai ir izteikta smilšu formas pulksteņa figūra. Savukārt Kastelanosa nēsā otrā izmēra drēbes un norāda, ka viņas ķermeņa uzbūve pieskaitāma atlētiskai.

Abu draudzeņu bikini eksperiments iedvesmojis aizsākt kustību #StyleNotSize (Stils, ne izmērs). Denīze un Marija dalās ar video vietnē "TikTok", kā arī publisko fotogrāfijas “Instagram”, kur abas parāda, ka viens un tas pats apģērbs lieliski piestāv dažādām figūrām.

“Mūsu mērķis ir parādīt divus dažādus ķermeņa tipus, kas nēsā apģērbus, kas abiem izskatās vienlīdz labi,” izdevumam “Insider” norādījusi Mersedesa.

Denīze Mersedesa vēlējās saviem sekotājiem parādīt, ka viņas izmēra dāmām nebūt nav jākautrējas vilkt bikini, un viņai dzima ideja pozēt kopā ar kalsno draudzeni vienādos peldkostīmos.

“Es vēlējos uzvilkt tādu pašu peldkostīmu, kā Marija, jo gribēju parādīt, ka abas esam ārkārtīgi atšķirīgas ķermeņa uzbūves ziņā, bet abas nēsājam bikini un abas tajos izskatāmies labi,” norādījusi formīgākā no draudzenēm. “Mūsu publikai ļoti patika šī ideja.”

Kad draudzenes kopā devās sava pirmā vienāda modeļa peldkostīma meklējumos, tā bija slaidā Kastelanosa, kas bija apņēmusies iegādāties viendaļīgo peldkostīmu. Taču kuplo formu Mersedesa bija pārliecināta, ka jāmeklē divdaļīgais bikini, un abām jāpozē šādā pludmales tērpā.

“Es nejutos pietiekoši komfortabli, lai rādītu sevi bikini,” atzīst slaidā meitene. “Es no mums abām esmu tā, kurai piemīt tā sauktā “ideālā vasaras figūra”, bet par spīti tam, es jutos ļoti nedroši. Denīze bija tā, kurai bija pārliecība, un viņa palīdzēja arī man.”

Abu draudzeņu “Instagram” bloga sekotāji bija sajūsmā par meiteņu pirmo kopīgo fotogrāfiju, un tas deva abām iedvesmu šo tēmu turpināt. Nākamreiz abas dāmas pozēja vienāda modeļa bikini ar geparda rakstu.

“Cilvēki mēdz teikt, ka bikini drīkst atļauties vilkt tikai tādas sievietes, kam piemīt nevainojama figūra jeb tā sauktais bikini augums. Mēs cenšamies pateikt, ka nav tāda termina bikini augums,” norāda Mersedesa.

Abas dāmas ideju par vienāda modeļa tērpiem turpina izvērst, piedāvājot saviem soctīklu sekotājiem ievērtēt, kā uz dažādām figūrām izskatās arī ikdienas mode. Jaunās sievietes atkal pierāda, ka viens un tas pats apģērba modelis var izskaties vienlīdz labi kā tievai, tā apaļīgai.