20 gadus veca zviedriete, kas vēlas pārtapt dzīvā „Bratz” lellē

gallery icon
12
Trakā pasaule
2020. gada 22. maijs, 13:55

Pandēmija nav šķērslis, lai šī zviedriete sevi nepārtaisītu par dzīvu lelli. Iztērēts jau vairāk nekā 51 000 eiro

Jauns.lv

No plastiskās ķirurģijas atkarīgā zviedriete Stefija kategoriski atsakās iepauzēt ar savām pārvērtībām koronavīrusa globālās pandēmijas dēļ. Viņas sapnis ir līdzināties dzīvai „Bratz” lellei. Sieviete pat ir gatava pati sev injicēt fillerus, lai sapņa īstenošana nebūtu jāatliek uz vēlāku laiku.

foto: mediadrumworld.com / @blondieste / Vida Press
Stefija agrāk un tagad.

Stefijai Mulikai ir 20 gadu, viņa dzīvo Zviedrijas galvaspilsētā Stokholmā. Jaunā sieviete strādā skaistumkopšanas jomā. Viņa nodarbojas ar skropstu pieaudzēšanu.

foto: mediadrumworld.com / @blondieste / Vida Press

Stefijai jau kopš agras bērnības ļoti patikušas „Bratz” lelles. Šīm modīgajām lellītēm ir neproporcionāli lielas galvas, izteiksmīgas mandeļu formas acis un milzu lūpas. Lellēm ir koši ēnotas acis un spožas lūpiņas.

foto: CAMERA PRESS/Your Child / Media 24 / Vida Press
„Bratz” lelle.

Šīs lelles sāka ražot 2001. gadā, un ātri vien tās izpelnījās lielu popularitāti mazo meiteņu vidū. Lellēm vienmēr ir stilīgi ultramoderni apģērbi. Lai gan „Bratz” lelles izpelnījušās sabiedrības kritiku tieši stilizētās auguma neproporcionalitātes dēļ, jau līdz 2006. gadam vien pārdoti divi miljardi šo modes lellīšu.

foto: CAMERA PRESS/Richard Stonehouse / Vida Press
„Bratz” lelles.

2005. gadā leļļu „Bratz” pārdošanas apjoms pārsniedza pat Bārbiju realizācijas tradicionāli augstos rādītājus. Savukārt lelle Bārbijas pirmo reizi parādījās tirgū vēl tālajā 1959. gadā.

foto: Steve Meddle/Shutterstock/ Vida Press
„Bratz” lelle.

Stefijas mamma un tante strādā modes un skaistumkopšanas jomā, tāpēc nav brīnums, ka meitenei jau mazotnē radās interese par šo sfēru. Stefijai bija vien 13 gadu, kad viņa iepazina pašu pirmo kosmētiskās ķirurģijas manipulāciju. Jau kopš šī brīža jaunā dāma sāka savu ceļu pretī sapnim – pārtapšanai dzīvā „Bratz” lellē.

foto: mediadrumworld.com / @blondieste / Vida Press

Kopš 17 gadu vecuma Stefija regulāri veic filleru injekcijas lūpās un katru mēnesi iztērē vairāk nekā 15 000 Zviedrijas kronu (~1420 eiro), lai uzturētu „Bratz” lellei līdzīgās milzu lūpas vienmēr apjomīgas. Kopumā Stefija iztērējusi vairāk nekā 540 000 Zviedrijas kronu (~51 230 eiro).

foto: mediadrumworld.com / @blondieste / Vida Press
Stefija ar sertifikātu, ka drīkst veikt injekcijas.

Stefijai par nelaimi koronavīrusa pandēmijas dēļ viņai nācās atteikt vizītes pie ārsta, lai veiktu injekcijas, jo šajā laikā mediķi pieņem tikai akūtus pacientus. Stefijai vairs nebija iespējas veikt regulārās ik mēneša filleru injekcijas lūpās. Lai viņa nezaudētu lūpu apjomu, sieviete iemācījās pati sev injicēt vielu lūpās un šā gada 31. martā saņēma sertifikātu, kas nozīmē, ka viņa drīkst likumīgi veikt šādas injekcijas. Kopš sertifikāta saņemšanas Stefija injekcijas vairs neveic tikai reizi mēnesī, kā agrāk, bet pati sev tās izpilda reizi nedēļā!

foto: mediadrumworld.com / @blondieste / Vida Press
Kad pandēmijas laikā mediķi uz plānveida vizītēm nepieņem, Stefija pati sev lūpās injicē fillerus.

Jaunās sievietes pārliekā aizraušanās ar filleriem gandrīz noveda viņu līdz letālam iznākumam. Šā gada 6. aprīlī viņa gandrīz nosmaka miegā pietūkušo lūpu dēļ. Taču nepatīkamais atgadījums neiebiedēja viņu. Stefija pat atzinusi, ka ikreiz, kad sajūtot apgrūtinātu elpošanu, viņa pat „priecājas”, jo tas nozīmējot, ka mērķis pārtapt dzīvā „Bratz” lellē nāk aizvien tuvāk.

foto: mediadrumworld.com / @blondieste / Vida Press

Pēc tam, kad koronavīrusa pandēmija būs pagājusi, Stefija plāno divas brazīliešu dibena plastiskās operācijas, krūšu palielināšanas procedūru, dažu ribu izņemšanu un vaigu filleru injekcijas. Stefija plāno nomainīt acu krāsu uz violetu, un vēlas kāju pēdu ķirurģiju, lai tās izveidotu tieši tādas, kā lellei Bārbijai.

foto: mediadrumworld.com / @blondieste / Vida Press
Lai kļūtu par dzīvu „Bratz” lelli Stefija plāno vēl daudz pārmaiņu: dibena un krūšu palielināšanu, ribu izņemšanu, acu krāsas maiņu un kādu pēdu ķirurģiju.