foto: no privātā arhīva
Irēna Pulkinena noilgojusies pēc mājām un lūdz padomu, kā no Spānijas tikt uz Latviju
Irēna Pulkinena Spānijā jūru var vērot tikai no terases. Un tas ir apnicis, viņa noilgojusies pēc Latvijas.
Slavenības
2020. gada 13. maijs, 05:49

Irēna Pulkinena noilgojusies pēc mājām un lūdz padomu, kā no Spānijas tikt uz Latviju

Jauns.lv

Uzņēmēja Irēna Pulkinena, kas jau krietnu laiku atrodas Spānijā, noilgojusies pēc mājām un lūdz padomu, kā nokļūt Latvijā.

"Spānijā vasara, draugi, bet tomēr gribas mājās. Palīdziet ar idejām, kā tikt uz Latviju," tādu vēstījumu sociālās saziņas tīklā "Instagram" ievietojusi Pulkinena.

Irēnas Pulkinenas dzīvesvieta atrodas Spānijas dienvidos, Esteponā, kur allaž dzīvība kūsājusi un pat marta mēnesī jau bijis pilns ar tūristiem. Pandēmijas laikā, protams, skats ir gluži citādāks.

Tūristu iemīļotā Spānija: Andalūzijas pērle Estepona pirms Covid-19 pandēmijas

gallery icon

Martā žurnālam "Kas Jauns" uzņēmēja atklāja - labi, ka netālu kaimiņos dzīvo draudzene no Latvijas, ar kuru regulāri uztur kontaktus; tāpat viņa telefoniski sazinās ar draugiem Latvijā, attālināti vada biznesu. "Bez jebkādas komunicēšanas iespējām, domāju, karantīnu četrās sienās ilgstoši izturēt būtu pasmagi. Vēl jau pavadīts tikai pats sākums, tad redzēs, kā būs vēlāk,” tad teica Pulkinena, atklājot, ka uz notiekošo cenšas raudzīties no pozitīvās puses.

Taču nu šķiet, ka arī optimismam ir savas robežas. Jau pirms dažām nedēļām Pulkinena "Instagram" ievietoja foto, pie kura pierakstīja: "Spānijā aizliegts pastaigāties pa ielu, promenādi vai pludmali. Jūru var vērot tikai no terases." Bet nu jau padalījusies ar noguruša sunīša foto un lūdz padomu, kā nokļūt dzimtenē.