Brūss Viliss iziet sabiedrībā ar sirmu bārdu un jauno sievu. FOTO
Brūss Viliss un Emma Heminga ir kopā jau vairāk nekā septiņus gadus.
Slavenības
2015. gada 27. oktobris, 05:46

Brūss Viliss iziet sabiedrībā ar sirmu bārdu un jauno sievu. FOTO

Jauns.lv

Sešdesmit gadus vecais Holivudas grāvējfilmu veterāns Brūss Viliss un viņa burvīgā sieva Emma Heminga (37) apmeklējuši komēdijas „Rock The Kasbah” pirmizrādes vakaru Ņujorkā.

Brūss Viliss ataudzējis sirmu bārdu un uz saviesīgo vakaru ieradās ikdienišķos džinsos un melnā jakā. Līdzās sievai, kura ir 23 gadus jaunāka par slaveno vīru, viņš izskatījās mazāk elegants. Lai gan jāatzīmē, ka aktiera izvēlētās jakas odere bija pieskaņota sieviņa ietērpam. Emma sarkanā paklāja pasākumam bija izraudzījusies melnu augumam piegulošu blūzi un bikses no spīguļojoša auduma.

Viliss, kuram ir trīs pieaugušas meitas, kas nākušas pasaulē laulībā ar aktrisi Demiju Mūru (52), ar bijušo modeli Emmu Hemingu apprecējās 2009. gadā pēc gadu ilgas draudzības. Sešu laulības gadu laikā pāris pasaulē sagaidījis divas meitas. 2012. gada 1. aprīlī piedzima Mabela Reja, 2014. gadā pasaulē nāca Evelīna Penna.

Aizvadītā gada decembrī jaunā ģimene pārcēlās uz deviņus miljonus vērtu savrupmāju Ņujorkas piepilsētā Bedfordā. Vilisa jaunais īpašums atrodas stundas braucienā no Ņujorkas centra – Manhatanas.

Jaunajā mājā ir piecas guļamistabas un sešas vannasistabas, un no logiem paveras gleznains skats.

Neraugoties uz dārgo dzīvesvietu un to, ka aktiera kapitāls tiek vērtēts vairākos desmitos miljonu dolāru, Viliss, tāpat kā vairākums amerikāņu, iepirkties brauc uz mājai tuvāko zemo cenu supermārketu „Target”.  

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press