foto: Instagram
“Nekad nepadodies!” - Dženifera Lopesa apraudas uz skrejceliņa
Dženifera Lopesa.
Slavenības
2019. gada 17. decembris, 07:31

“Nekad nepadodies!” - Dženifera Lopesa apraudas uz skrejceliņa

Jauns.lv

Dziedātāja un aktrise Dženifera Lopesa (50) sociālajos tīklos padalījusies ar nelielu video, kurā ar asarām acīs pateikusies kolēģiem par to, ka ir nominēta prestižai balvai.

Dženiferas Lopesas video filmēts treniņa laikā sporta zālē. Par saviem priecīgajiem jaunumiem latino dīva faniem pavēstījusi, skrienot uz skrejceliņa. Viņa pirmo reizi mūžā nominēta „Screen Actors Guild” (SAG) balvai. Šo godu viņa izpelnījusies par Ramonas lomu filmā „Hustlers”.

Dženifera Lopesa mācās dejot pie stieņa

gallery icon
34

Stāstot par savu lielo notikumu, Lopesa nespēja slēpt saviļņojumu, viņas acis nodevīgi kļuva miklas. Aktrise novērsās no kameras, cenšoties savaldīt asaras. Viņa jutās ļoti aizkustināta. „Man tas tik daudz nozīmē – saņemt atzinību no maniem kolēģiem aktieriem! Liels paldies. Man tas patiešām nozīmē visu pasauli! Nekad nepadodieties,” izteikusies aktrise.

Dženifera apliecinājusi, ka ar nepacietību gaida tikšanos balvu ceremonijas vakarā. Viņa atzinusi, ka šajā brīdī saviļņojums esot tik liels, it kā viņa šo balvu būtu jau saņēmusi.

2019. gada Lopesai bijis izcili veiksmīgs. Viņa izdevusi vairākus veiksmīgus singlus, apceļojusi pasauli ar savu koncertturneju un vienlaicīgi nofilmējusies trīs kinofilmās. Arī Lopesas privātajā dzīvē viss ir vislabākajā kārtībā – viņa šogad paziņoja par saderināšanos ar savu mīļoto vīrieti, bijušo beisbolistu Aleksu Rodrigesu.

Dženiferas Lopesas un Aleksa Rodrigesa attiecības fotomirkļos

gallery icon
21

Kinofilmā, par kuru Lopesa nominēta „SAG” balvai, viņa atveido striptīza dejotāju. Kā liecina neskaitāmas godalgas, šī solās būt viņas līdz šim labākā loma. Dženifera jau nominēta 12 godalgām, to skaitā „Critic’s Choice Awards”, „Zelta globusam”, „Gotham” un „Independent Spirti Award”. Divās no tām viņa jau atzīta par uzvarētāju, - informē izdevums „Daily Mail”.

Gadiem pār viņu nav varas: Dženifera Lopesa un viņas perfektais augums

gallery icon
24

Jaunajā filmā “Hustlers” Dženifera Lopesa atveido striptīza dejotāju. Lai sagatavotos šai lomai, viņai vajadzēja iemācīties dejot pie stieņa. Īsi pirms filmas pasaules pirmizrādes Lopesa izplatīja video, kurā atspoguļots, kā viņai gājis mācību procesā.

Profesionālas striptīza dejotājas slavē Lopesu par rūpīgo darbu, ko viņa ieguldījusi treniņos pie stieņa, kā arī to, ka pratusi parādīt šīs dejas formas māksliniecisko pusi.

Dženifera Lopesa svin savu 50. dzimšanas dienu

gallery icon
19

Lopesa mēnešiem ilgi trenējusies dejā pie stieņa. “Šis ir tikpat grūti, kā jebkas, ko esmu mācījusies. Iespējams, viens no grūtākajiem uzdevumiem,” atzinusi aktrise. “Arī agrāk filmējoties esmu guvusi brūces un zilumus, taču tik daudz zilumu, kā tagad, nekad neesmu iemantojusi.”

Dženifera Lopesa " Versace" skatē Milānas modes nedēļā pavasaris/vasara 2020

gallery icon
5