Stīva Ērvina lielie bērni seko tēva pēdās

Par krokodilu mednieku sauktā Stīva Ērvina bērni ir tikpat entuziastiski un bezbailīgi dzīvnieku mīļotāji, kā viņu tētis. Atzīmējot Stīva Ērvina ...

gallery icon
23
Slavenības
2019. gada 4. decembris, 09:45

Stīva Ērvina dēlam jau 16: ģimene publisko neredzētas bērnu dienu fotogrāfijas

Jauns.lv

Par krokodilu mednieku sauktā dabas pētnieka Stīva Ērvina (1962-2006) dēls aizvadītajā svētdienā nosvinējis savu 16. dzimšanas dienu. Ģimene viņu sveikusi, sociālajos tīklos publiskojot mīlīgas fotogrāfijas no Roberta bērnības.

Roberts Ērvins sekojis savu vecāku pēdās. Arī viņš ir dabas pētnieks, tāpat kā tētis. No mācībām brīvajā laikā jaunietis strādā zoodārzā un ir ļoti talantīgs fotogrāfs. Ērvina fotogrāfijas jau izpelnījušās godalgas prestižos fotogrāfiju konkursos.

Roberta mamma Terija Ērvina bija pirmā, kura ar sociālo tīklu palīdzību sveica savu dēlu 16. dzimšanas dienā. Viņa publiskojusi fotogrāfiju, kurā tētis Stīvs Ērvins tur rokās savu jaundzimušo īsi pēc viņa nākšanas pasaulē. „Daudz laimes 16. dzimšanas dienā, Robert. Tavs tētis tik ļoti ar tevi lepotos. Viņš tevi mīlēja jau ar pirmo brīdi, kad ieradies pasaulē,” pie sava veltījuma dēlam dzimšanas dienā raksta Terija.

„Ak, Terij, šī fotogrāfija mani tā aizkustināja. Es smejos un raudu vienlaikus,” Terijas rakstītos vārdus komentējusi kāda Ērvinu ģimenes fane. „Jūs esat tik stipra un skaista sieviete, un kopā ar ģimeni darāt apbrīnojamu darbu. Lai jums svētīts šis svētku laiks!”

„Instagram” savam brālim dzimšanas dienas sveicienu nosūtījusi arī māsa Bindija (21). Viņa publiskojusi mīlīgu bildīti no sava mazā brāļa bērnības. „Daudz laimes 16. dzimšanas dienā visforšākajam pīlēnam, kādu pazīstu! Robert, viena no vislabākajām lietām manā dzīvē, ir būt tavai māsai. Paldies, ka esi tik brīnišķa gaisma manā dzīvē. Tu esi apburošs un es tevi mīlu!” – pie fotogrāfijas raksta Bindija Ērvina.

Bindija publiskojusi vēl vienu fotogrāfiju, kurā brālis bērnībā ir redzams kopā ar mammu. „Viena no jaukākajām fotogrāfijām, kāda jebkad uzņemta! Visa mana pasaule. Neticami, ka Robertam tagad ir 16, laiks patiešām skrien. Un mamma ir pati skaistākā sieviete pasaulē.”

Robertu dzimšanas dienā sociālajos tīklos sveicis arī Bindijas līgavainis amerikāņu veikbordists Čandlers Pauels. Viņš savam nākamajam svainim novēl daudz laimes 16. dzimšanas dienā un savu virtuālo sveicienu ir papildinājis ar attēlu, kurā viņš pats iepozējis kopā ar Bindijas brāli. „Mūsu kopīgie piedzīvojumu vienmēr ir tik jautri. Paldies, ka esi tik brīnišķīgs draugs un brālis!”

Roberts 16. dzimšanas dienas svinības sarīkojis sev vistuvākajā vietā pasaulē – Austrālijas zoodārzā (tur arī viņa māsa Bindija šovasar bildināta!), barojot krokodilus un nopūšot svecītes savai jubilejas tortei, kas bija veidota degunradža formā.

Stīvs Ērvins traģiski gāja bojā no rajas dzēliena, kad Roberts bija tikai divus gadus vecs. Roberts jau agrāk intervijās izteicies, ka vēlas sekot tēva pēdās, šādi godinot viņa piemiņu.

„Kad cilvēki man saka ‘Tu mums atgādini savu tēti’, man tas ir vislielākais kompliments, kādu varētu saņemt,” vēl šā gada maijā izteicās Roberts. „Tieši tam esam veltījuši savu dzīvi – lai vēstījums, ko viņš vēlējās pateikt, un dedzība, kāda viņam piemita, turpinātos.”

„Viņš patiešām izmainīja pasauli. Viņš mūs iedvesmoja. Tieši tāpēc, esam tik kaislīgi darbā, ko darām,” piebilda Roberts Ērvins.

Tēmas