Aktrises Dženiferas Gārneres uztura speciāliste neiesaka proteīna batoniņus
Ja aktrisei Dženiferai Gārnerei (47) pēcpusdienā nepieciešama papildus enerģija, viņa ietur nelielu uzkodu. Taču tie nekad nebūs enerģiju veicinošie proteīna batoniņi. Tos viņai uztura speciāliste neiesaka, labāk izvēlēties citu našķi.
Aktrise Dženifera Gārnere ieklausās slavenību aprindās iecienītās uztura speciālistes Kellijas Levekas ieteikumos. Viņa saviem klientiem rekomendē uzkodas, kas bagātas ar olbaltumvielām/proteīnu, taukiem un šķiedrvielām. Parasti šādā uzkodā speciāliste iekļauj saujiņu riekstu ar mandeļu sviestu vai linsēklu krekerus ar sieru un avokado.
Kad Dženifera Gārnere gatavojas lomām, kas prasa labu fizisko sagatavotību (atcerēsimies “Pārgalvi” un “Alias”), viņa divas reizes dienā apmeklē sporta zāli. Tam, protams, nepieciešama papildu enerģiju.
Dženifera Gārnere pat bez kosmētikas izskatās jaunāka par saviem gadiem
Dženiferai Gārnerei ir 42 gadu, taču pat bez kosmētikas un ar brillēm viņa izskatās jaunāka par saviem gadiem. Losandželosas lidostā ...
Gārneres uztura speciāliste Kellija Leveka izdomājusi risinājumu, kā ātri un veselīgi atgūt enerģiju. Viņa aktrises ēdienkartē pievienojusi papildus uzkodu, kas seko pēc pusdienām un tiek ieturēta pirms otra treniņa. “Sarežģītākais ir tas, ka uzkoda parasti nekad jums nesniedz pilnīgu sātu,” apliecina speciāliste. “Kad es plānoju uzkodu, es meklēju ar olbaltumvielām bagātus produktus.” Levekas pirmā izvēle ir ēdamkarote mandeļu sviesta vai kādu citu riekstu sviesta. Tie satur olbaltumvielas, taukus un šķiedrvielas un mazina izsalkuma sajūtu.
Bens Afleks un Dženifera Gārnere ar bērniem 2015. gadā
Bens Afleks un Dženifera Gārnere apprecējās 2005. gadā un ģimenē audzina trīs bērnus – Violetu (9), Serafinu (6) un Semjuelu ...
“Ja Dženiferai Gārnerei ir nepieciešama neliela uzkoda pirms un pēc treniņa, tā varētu būt sauja riekstu un ēdamkarote mandeļu sviesta vai linsēklu krekeri ar sieru un avokado. Mēs meklējam, kā nodrošināt maksimāli daudz proteīna un nedaudz tauku, kas netraucēs dejot, bet gan spēcinās viņu.”
Labo uzkodu skaitā Leveka nosauc arī cieti vārītas olas, vītinātas liesas gaļas strēmelītes, kā arī dārzeņus ar pesto, kas veidots uz riekstu bāzes, vai nevārītu, diedzētu turku zirņu humusu.
Vieglas uzkodas vai našķa izvēlē cilvēki visbiežāk rīkojoties nepareizi, intervijā žurnālam “Women’s Health” apliecina uztura specialiste. “Parasti, ja viņi vēlas kaut ko ātru, tie paņem proteīna batoniņu. Vairums šo batoniņu satur lielākoties ogļhidrātus, turklāt tur ir pārpārēm cukura.”
Taču Dženifera Gārnere proteīna batoniņus neizvēlas. Viņa savām maltītēm un uzkodām izvēlas dārzeņus no pašas dārza. “Viņai ir brīnišķīgs dārziņš un viņa priekšroku dod produktiem, kas tikko nākuši no lauka,” apliecina uztura speciāliste.