foto: Instagram / Laurel Griggs
Atklāts iemesls, kāpēc 13 gadu vecumā pēkšņi mirusi Brodvejas aktrise
Lorela Grigsa.
Slavenības
2019. gada 12. novembris, 05:44

Atklāts iemesls, kāpēc 13 gadu vecumā pēkšņi mirusi Brodvejas aktrise

Jauns.lv

Lorelai Grigsai bija tikai 13 gadu un jau izveidota daudzsološa karjera, kad aizvadītajā nedēļā viņa pāragri aizsaukta mūžībā. Brodvejas aktrises ģimene paziņojusi, kāds bijis iemesls Grigsas pēkšņajai nāvei.

Lorelas Grigsas dzīve pārtrūka šā gada 5. novembrī Ņujorkā. Tīņu vecumu sasniegusī meitene nekavējoties nogādāta “Mount Sinai” slimnīcā, taču ārstiem nav izdevies viņu atdzīvināt, izdevumam “Page Six” norādījis aktrises vectēvs Deivids B. Raivlins.

Lorela Grigsa “Instagram” fotogrāfijās

gallery icon
19

“Pasaule ir zaudējusi īstu princesi, kura tikai vēlējās darīt nākotni laimīgāku mums visiem,” savā “Facebook” ierakstā svētdien vēstīja vecaistēvs. “Aktiermāksla bija viņas bērnības sapņa piepildījums, turklāt viņai bija lieli nākotnes plāni.”

Raivlins arīdzan pastāstījis, ka bērnu ceremonija notikusi divas dienas pēc mazmeitas nāves. Meitenes tēvs Endrū Grigss par meitas nāvi paziņojis CNN, un uz atvadīšanos ieradušies vairāk nekā 1000 cilvēku.

“Ar smagu sirdi es dalos skumjā ziņā. Mana skaistā un talantīgā mazmeita Lorela Grigsa devusies mūžībā pēc pēkšņas un ļoti smagas astmas lēkmes. “Mount Sinai” slimnīcas ārsti varonīgi cīnījās, lai glābtu viņas dzīvību, bet tagad viņa ir kopā ar eņģeļiem,” norādījis Deivids B. Raivlins.

Lorela Grigsa uz Brodvejas skatuves debitēja sešu gadu vecumā, piedaloties Roba Ešforda muzikālajā projektā “Cat on a Hot Tin Roof” (2013). Kā vēstīts jaunās aktrises IMBDb lapā, viņa izrādē spēlējusī kopā ar populāro Holivudas dīvu Skārletu Johansoni.

Brodvejas mūziklu faniem Lorela Grigsa vislabāk ir pazīstama pēc lomas izrādē “Once”, kas apbalvota ar prestižo “Tony” balvu. Ivankas lomu Grigsa atveidoja 17 mēnešus – laika posmā no 2013. gada līdz 2015. gadam.

2016. gadā Lorela nofilmējusies romantiskajā komēdijā “Cafe Society”, kurā viņas ekrāna partneri bija Stīvs Karels, Bleika Laivlija un Kristena Stjuarte.

Intervijā telekanālam CNN Lorelas tēvs pastāstījis, ka meita cietusi no astmas aptuveni divus gadus. Lai gan pēdējo mēnešu laikā viņu nebija piemeklējusi neviena lēkme, viņš Lorelu regulāri vedis uz pārbaudēm pie ārsta.