foto: Vida Press
Dženifera Anistone pastāsta, kā viņu terorizējis producents Hārvijs Vainstīns
Dženifera Anistone.
Slavenības
2019. gada 13. oktobris, 12:12

Dženifera Anistone pastāsta, kā viņu terorizējis producents Hārvijs Vainstīns

Jauns.lv

Holivudas aktrise Dženifera Anistone (50) padalījusies ar savu stāstu, kā bēdīgi slavenais producents Hārvijs Vainstīns viņu “terorizējis”.

Drīzumā TV pirmizrādi piedzīvos “Apple TV+” seriāls “The Morning Show”, kurā galvenās lomas atveido aktrises Dženifera Anistone un Rīza Viterspūna. Anistonei šī ir atgriešanās televīzijā pēc deviņdesmitajos gados plašu popularitāti iemantojušā seriāla “Draugi”, kas viņu padarīja par superzvaigzni.

Seriāls “Draugi”

gallery icon
43

Jaunais seriāls ir stāsts par aizkulisēm, kādas valda rīta televīzijas darbinieku vidū. Pēc 15 kopā nostrādātiem gadiem Aleksas (Dženifera Anistone) kolēģi Miču Kesselu (Stīvs Karels) atlaiž no darba, jo izcēlies seksuāli nepiedienīgas uzvedības skandāls.

Velkot paralēles ar mūsdienu kino industrijā notiekošo amerikāņu filmu producenta Hārvija Vainstīna skandālu, Anistone atklāj, kāda bijusi viņas nepatīkamākā pieredze, strādājot kopā ar šo bēdīgi slaveno kino darboni.

foto: Vida Press
Hārvijs Vainstīns dodas uz tiesas sēdi.

Vainstīns savulaik pieprasījis, lai Anistone uzvilktu viņa toreizējās sievas Džordžīnas Čepmenas modes zīmola “Marchesa” radītu tērpu.

“Es atceros Džordžīnas apģērbu līnijas “Marchesa” pirmsākumus,” savu stāstījumu iesāk Anistone. “Tad arī viņš apciemoja mani Londonā, kur tobrīd filmējos. Viņš teica – ‘Es gribētu, lai tu vienu no šiem tērpiem velc uz filmas pirmizrādes vakaru.’” Tas noticis 2005. gadā, kad Anistone strādājusi kopā ar Vainstīnu pie filmas “Derailed” tapšanas.

foto: Vida Press
Hārvijs Vainstīns un viņa otrā sieva. Džordžīna Čepmena 2017. gada oktobrī paziņoja par to, ka pieprasījusi laulības šķiršanu pēc tam, kad vairāk nekā 90 sievietes vainoja Vainstīnu seksuālas dabas noziegumos. Pārim ir divi kopīgi bērni.

“Es izšķirstīju katalogu. Tolaik kleitu izvēle nebija tāda, kāda tā ir tagad. Es sapratu, ka šie tērpi nav man. Bet viņš palika uzstājīgs – ‘Tev jāvelk šī kleita!’. Tā bija vienīgā “terorizēšana”, ko no viņa piedzīvoju. Es atbildēju – ‘Nē, es nevilkšu šo kleitu.’”

Dženifera Anistone jaunībā

gallery icon
12

Slavenības ierodas uz Dženiferas Anistones 50. dzimšanas dienas ballīti

gallery icon
23