foto: CAMERA PRESS/ROTA / Vida Press
Mīlīgi FOTO: princese Šarlote sāk skolas gaitas kopā ar brāli
Princim Džordžam šis ir jau trešais mācību gads, savukārt princesei Šarlotei pati pirmā skolas diena viņas mūžā.
Slavenības
2019. gada 6. septembris, 14:14

Mīlīgi FOTO: princese Šarlote sāk skolas gaitas kopā ar brāli

Jauns.lv

Četrus gadus vecā britu princese Šarlote sākusi gaitas sākumskolā. Vecāki savai meitai izvēlējušies to pašu skolu, kurā jau mācās Šarlotes vecākais brālis princis Džordžs (6). Uz pirmo skolas dienu Šarlote un Džordžs devušies kopā, abu savu vecāku pavadīti.

Princese Šarlote un princis Džordžs dodas uz skolu. Princesei pirmā skolas diena

gallery icon
13

Pirms došanās uz skolu princis Džordžs un princese Šarlote iepozēja mīlīgai fotogrāfijai pie savām mājām –  Kensingtonas pils. “Kembridžas hercogs un hercogiene ir ļoti priecīgi dalīties ar šo prinča Džordža un princeses Šarlotes fotogrāfiju, kas šorīt uzņemta pie Kensingtonas pils,” rakstīts pils oficiālajā paziņojumā. Tajā arī paskaidrots, ka Viņu karaliskās augstības nofotografētas īsi pirms došanās uz Tomasa skolu Batersijas rajonā Londonā.

foto: CAMERA PRESS/ROTA / Vida Press
Pirms savas pirmās skolas dienas mūžā princese Šarlote pozē kopā ar lielo brāli Džordžu…

Džordžam šis ir jau trešais mācību gads privātskolā, kur viena mācību gada maksa vecākiem izmaksā 23 000 dolāru, savukārt princesei Šarlotei - pati pirmā skolas diena viņas mūžā.

foto: CAMERA PRESS/ROTA / Vida Press
…un tā savā pašā pirmajā skolas dienā 2017. gada septembrī fotogrāfiem pozēja princis Džordžs ar tēti.

Abi britu monarhijas mantinieki fotogrāfijā izskatās priecīgi un plati smaida. Lielais brālis gādīgi aplicis roku mazajai māsai, un arī Šarlote apskāvusi brāli. Tā vien šķiet, ka princese nevar vien sagaidīt lielo brīdi, kad pirmo reizi dosies uz skolu.

foto: ALPR/AdMedia / SplashNews.com/ Vida Press
Brālis ar māsu dodas uz skolu.

Džordža un Šarlotes apmeklētajā skolā audzēkņiem jānēsā skolas forma, un arī karaliskās atvases šajā ziņā nav izņēmums. Mamma hercogiene Ketrīna matus mazajai princesei bija saņēmusi zirgastē, ko rotājusi ar nelielu tumši zilu bantīti. Kā zināms, arī hercogiene Ketrīna pirms kāda laika bija iecienījusi samta lentes dienās, kad izvēlējās matus siet zirgastē.

foto: Vida Press
Princese Diāna pavada dēlus Viljamu un Hariju uz skolu 1989. gadā.

Skolā princis un princese ieradās pie rokas saviem vecākiem Kembridžas hercogienei Ketrīnai un princim Viljamam. Šarlote gāja pie rokas mammai, un ik pa laikam ar rociņu bikli pārbaudīja savu zirgastē saņemtos matus, savukārt Džordžs gāja pie rokas tētim. Pie skolas ar audzēkņiem personīgi sasveicinājās direktore Helēna Haslema, kura vispirms sniedza roku Džordžam, kuram jau skolas gaitas ir pazīstamas, bet pēc tam princesei, kurai šis būs pirmais mācību gads.

foto: CAMERA PRESS/ROTA / Vida Press
Tā Šarlotei pirmajā dienā uz skolu tomēr drošāk.

Pirms trīs gadiem, kad princis Džordžs uzsāka pirmās skolas gaitas, viņu uz skolu pavadīja tikai tētis. Tolaik hercogiene Ketrīna bija pirmajās grūtniecības nedēļās ar trešo bērnu princi Luisu un cieta no spēcīgas grūtniecības toksikozes, kā rezultātā nevarēja pavadīt dēlu šajā tik nozīmīgajā dienā.

Prinča Džordža pirmā skolas diena

Princis Džordžs ieradās skolā, cieši turoties tētim princim Viljamam pie rokas. Diemžēl mamma hercogiene Ketrīna nevarēja būt dēlam līdzās šajā ...

gallery icon
20

Prinča Viljama pirmā skolas diena

Princi Viljamu pirmajā dienā uz skolu pavadīja mamma princese Diāna. Viņš mācības uzsāka „Wetherby” sākumskolā Notinghilā Londonā 1987. gada janvārī.

gallery icon
7