FOTO: ballētāji līksmo "Summer Sound" festivālā Liepājā
foto: Publicitātes foto
Mūzika
2019. gada 3. augustā, 11:23

FOTO: ballētāji līksmo "Summer Sound" festivālā Liepājā

Jauns.lv

Ar jaunu galveno skatuvi, izpārdotām telšu pilsētiņām un vilcienu reisiem, ievērojamu apmeklētāju skaita pieaugumu un lieliskiem koncertiem noslēgusies festivāla "Summer Sound" pirmā diena, portālam Jauns.lv vēsta festivāla organizatori.

FOTO: ballētāji līksmo "Summer Sound" festivālā Li...
"Summer Sound" festivâls Liepâjâ.

Festivāla "Summer Sound" otrā diena (2019. gads)

Liepājas pludmalē notiekošā festivāla "Summer Sound" otrā diena.

Pirmā festivāla "Summer Sound" diena ir pulcējusi ievērojami vairāk festivāla apmeklētāju kā pērn. Uz galvenās skatuves pludmalē vakaru atklāja pašmāju mūziķe Aija Andrejeva, pēc viņas - Chris Noah un tad jaunās skatuves gaismu un video projekciju šovu ieskauti viens pēc otra uzstājās šobrīd pasaulē pieprasītākie elektroniskās deju mūzikas dīdžeji – nīderlandiešu "The Him", lietuviešu jaunā superzvaigzne – "Dynoro" un vakaru, ar lielisku uzstāšanos milzu pūļa priekšā, noslēdza dīdžejs "Sigala", kurš publikai atzina, ka "Summer Sound"d ir labākais šīs vasaras festivāls, kurā viņiem ir bijis tas gods uzstāties

Ballētāji līksmo "Summer Sound" festivāla pirmajā dienā (2019.gads)

Lielu publikas uzmanību un mīlestību izpelnījās arī pašmāju leģendārā grupa "Labvēlīgais Tips", romantisko balāžu autori "The Sound Poets", hiphopa apvienība "Singapūras Satīns", dīdžejs Toms Grēviņš un daudzi citi. 

"Summer Sound" otrās dienas gaidītākie mākslinieki ir "Bermudu Divstūris" un čigānu panka karaļi "Gogol Bordello", kā arī Jānis Stībelis, Ozols, "Very Cool People," ansis, "Carnival Youth" un daudzi citi.

Festivāla dienas programmā paredzēts arī vindsērfings, volejbola turnīrs, fitnesa nodarbība, kendama, improvizācijas teātris, iespaidīgs "Red Bull" aviošovs un citas aktivitātes.