foto: MEGA / Vida Press
Princis Džordžs palīdz preču piegādātājam nest mammas iepirkumus
Princis Džordžs.
Slavenības
2019. gada 4. jūnijs, 13:29

Princis Džordžs palīdz preču piegādātājam nest mammas iepirkumus

Jauns.lv

Britu karaļnama jaunie vecāki skaidri liek saprast, ka vēlas nākamo paaudzi audzināt tā, lai bērni nebūtu augstprātīgi, bet gan sirsnīgi un izpalīdzīgi. Tā princese Diāna skoloja savus dēlus, un tā princis Viljams un hercogiene Ketrīna audzina savas trīs atvases.

Britu karaļnama jaunie vecāki bērnos cenšas ieaudzināt izpalīdzību jau kopš ļoti agra vecuma. Aristokrāti ne tikai paši var atnest savus iepirkumu maisiņus, bet arī māca bērniem būt izpalīdzīgiem, turklāt nešķirojot nevienu pēc augstdzimtības pakāpes.

foto: REX/ Vida Press

Brīvdienās pie Kembridžas hercogu mājām Norfolkas grāfistē ieradies preču piegādātājs no ģimenes iemīļotākā pārtika veikala „Waitrose”, lai piegādātu hercogienei Ketrīnai viņas pasūtījumu. Kad veikala kurjers piebraucis pie Kembridžu mājām, princis Džordžs bijis viens no sagaidītājiem un uzstājis, ka vēlas palīdzēt ienest iepirkumus, kas zēnam arī nav liegts.

foto: Tim Rooke/REX/ Vida Press

Lielākais britu bulvārpreses izdevums „The Sun” raksta, ka piecus gadus vecais princis Džordžs pievienojies tētim princim Viljamam, lai apsveicinātos ar preču piegādātājiem un ienestu savās mājās Amnerholā iepirkumu tīkliņus.

Acīmredzot, retas ir tās reizes, kad klients pats piedāvājas ienest iepirkumus, ko atvedis kurjers. Neatkarīgi no tā, vai klients ir ar karaliskajām asinīm, vai no parastās tautas.

foto: REX/ Vida Press

„Reti kāds piedāvājas pats ienest iepirkumus mājā, tāpēc „Waitrose” personāls bija tik pārsteigts un iepriecināts, ka viņus vienmēr sagaida princis Viljams un princis Džordžs,” kāds paziņa norādījis laikraksta reportierim. „Džordžs ir īpaši izpalīdzīgs un vienmēr vaicā, ko viņš varētu ienest darbinieku vietā. Viņš ir ļoti zinātkārs bērns. Viņam iedod vieglākos maisiņus. Tas tikai parāda, cik vienkāršs ir Viljams, un ka viņš vēlas, lai dēls izaugtu pieklājīgs un izpalīdzīgs.”

foto: Rupert Hartley/REX/ Vida Press

Prinča Viljama un hercogiene Ketrīnas bērnu audzināšana nereti tiek salīdzināta ar to, kā dēlus skoloja princese Diāna. Arī Velsas princese vienmēr centās, lai dēliem varētu nodrošināt tik normālu bērnību, cik vien tas bija iespējams. Diāna bieži izmantoja autobusu vai metro, kad veda dēlus Hariju un Viljamu pastaigās pa Londonu. Viņa neizvēlējās automašīnas ar personīgo šoferi - kā vairums no karaliskās ģimenes.

Kembridžas hercogu ģimene rotaļājas Keitas radītā dārzā

Kuplā Kembridžas hercogu ģimene iemūžināta, rotaļīgā noskaņojumā pavadot laiku Čelsijas ziedu izstādes dārzā. Mazie ķipari redzami, spēlējoties viņu mātes, Kembridžas ...

gallery icon
7

Jādomā, ka arī mazais Ārčijs pēc dažiem gadiem palīdzēs mammai ikdienas solī, tāpat kā to dara brālēns Džordžs.

Princis Harijs un hercogiene Megana dalās ar pirmajiem jaundzimušā dēla foto

gallery icon
12

Prinča Viljama un hercogienes Ketrīnas bērni princis Džordžs un princese Šarlote apmeklē princeses Eiženijas kāzas

gallery icon
28

Princis Džordžs un princese Šarlote slimnīcā apciemo jaundzimušo brāli

gallery icon
20

Kembridžas princis Džordžs

gallery icon
24