foto: /All Over Press/ Vida Press
Britnijas Spīrsas menedžeris paziņo, ka viņa varētu nekad vairs neatgriezties uz skatuves
Amerikāņu popzvaigzne Britnija Spīrsa.
Slavenības
2019. gada 17. maijs, 06:16

Britnijas Spīrsas menedžeris paziņo, ka viņa varētu nekad vairs neatgriezties uz skatuves

Jauns.lv

Popzvaigznes Britnijas Spīrsas dzīvē samilzušas jaunas problēmas. Pirms kāda laika izskanēja runas, ka viņa pret pašas gribu nogādāta psihiatrijas klīnikā, ko dziedātāja pati noliedza. Pirms dažām dienām atklātībā nonāca ziņa, ka Britnija cenšas atbrīvoties no tēva aizbildnības un tiesai norādījusi, ka tēvs nosūtījis uz klīniku pret pašas gribu. Tagad dziedātājas menedžeris izteicies, ka veselības dēļ popzvaigzne, iespējams, uz skatuves nekad vairs neatgriezīsies.

Tiesnesis, kas izskata Britnijas Spīrsas aizbildnības lietu, pieprasījis veikt novērošanu, kā dziedātājas menedžmenta komanda pārrauga viņas veselības, finanšu un nekustamo īpašumu jautājumus. Šis uzdevums dots ģimenei tuvai personai, kas ir labi informēta par esošo situāciju, taču kurai ir liegts runāt ar mediju pārstāvjiem, – norādījis laikraksts „USA Today”.

foto: Ronin 47/Splash News/ Vida Press
Britnija Lasvegasas koncertšovā.

Šāds lēmums pieņemts pēc tam, kad Britnijas Spīrsas ilggadējais menedžeris izteicies, ka nedomā, ka dziedātāja tik drīz atgriezīsies pie sava Lasvegasas šova koncertiem, kā arī paudis bažas, ka viņa varētu uz skatuves vairs neatgriezties.

foto: Ronin 47/Splash News/ Vida Press
Britnija Lasvegasas koncertšovā.

Kāds vārdā nenosaukts informators gan izteicies, ka novērošana Spīrsas aizbildnības lietā esot „parasta prakse” no tiesas puses, jo tāda tiek piekopta divas reizes gadā jau kopš 2008. gada, kad pēc nervu sabrukuma tiesa Britnijai nozīmēja tēvu kā galveno aizbildni. Tiesa arī visu laiku pārraudzījusi, ka dziedātājas ārstu un juristu komanda tiek galā ar tai doto uzdevumu.

Pēc tam, kad paklīda runas, ka aprīlī Britnija pret pašas gribu nogādāta psihiatrijas klīnikā, popzvaigzne ar „Instagram” video palīdzību noliedza šīs runas, apliecinot, ka ar viņu viss ir labi un tikai esot vajadzīgs laiks sev. Viņa ļoti pārdzīvojot par tēva veselības problēmām, kuru dēļ viņš pērnā gada nogalē bijis tuvu nāves slieksnim.

„Sveiki, draugi, tikai atrādos jums visiem, kas ir noraizējušies par mani,” savu nelielo video paziņojumu iesāka Britnija. „Viss ir kārtībā. Manai ģimenei pēdējā laikā nācies piedzīvot daudz stresa un raižu, tāpēc man bija vajadzīgs laiks, lai tiktu galā. Bet neuztraucieties, es būšu atpakaļ jau pavisam drīz.”

Britnijas ilggadējais menedžeris Larijs Rūdolfs gan paudis bažas par dziedātājas veselību. Viņaprāt, viss neesot tik labi, kā popzvaigzne vēlas to parādīt sabiedrībai.

Fani protestē, jo domā, ka Britniju Spīrsu tur klīnikā pret pašas gribu

gallery icon
13

Rūdolfs bija Britnijas menedžeris no 1998. gada līdz 2004. gadam. Atkārtoti pie menedžera pienākumiem viņš stājās 2008. gadā un šajā amatā ir aizvien. Sarunā ar portālu TMZ Larijs Rūdolfs izteicies, ka Britnija ar viņu neesot sazinājusies par atgriešanos uz skatuves.

„Kā cilvēks, kas pārrauga viņas karjeru – vadoties pēc informācijas, kāda man un visiem profesionāļiem, kas ar viņu strādā, darīta zināma ikdienas vajadzībām – pēc tā, ko esmu sapratis, ir skaidrs, ka viņai neatgriezīsies pie koncertsērijas Lasvegasā – vismaz ne tuvākajā nākotnē, bet varbūt arī nekad,” izteicies menedžeris.

Britnijas Spīrsas privātās fotogrāfijas

Britnijas Spīrsas privātās fotogrāfijas.

gallery icon
95

Šā gada sākums Britnijas dzīvē bijis stresa pārpilns tēva veselības problēmu dēļ. Janvārī viņa publiski paziņoja, ka plāno ņemt nenoteikta garuma atvaļinājumu, lai būtu kopā ar ģimeni un atceļ koncertu sēriju, kam vajadzēja sākties 13. februārī.

„Situācija bija ļoti sarežģīta,” norāda Rūdolfs. „Mums vajadzēja atcelt viņas koncertšovu, jo medikamenti vairs neiedarbojās un viņa bija pārnervozējusies par tēva slimību.”

Menedžeris apliecina, ka Britnija pērn bijusi entuziasma pilna turpināt koncertus, bet pēdējo mēnešu laikā nav ar viņu pat sazinājusies.

„Aizvadītajā vasarā, kad viņa vēlējās doties turnejā – viņa man zvanīja katru dienu,” atceras menedžeris. „Viņa bija saviļņojuma pārpilna. Nu jau mēnešiem neesmu saņēmis nevienu viņas zvanu. Ir skaidrs, ka viņa šobrīd nevēlas uzstāties.”

Britnijas Spīrsas uzstāšanās festivālā Lasvegasā

gallery icon
13

Rūdolfs uzsver, ka viņa prioritāte ir Britnijas fiziskā un garīgā veselība, nevis viņas karjera. Viņa nodomos neietilpst pierunāt popzvaigzni atgriezties pie darba, ja viņa šobrīd to nevēlas.

„Es nevēlos, lai viņa strādātu, līdz nav tam gatava. Fiziski, garīgi un ar degsmi,” norāda menedžeris. „Ja tāds laiks nekad nepienāks, tad nepienāks. Man nav ne vēlēšanās, ne spējas ietekmēt, lai viņa atkal strādātu. Esmu viņas rīcībā tikai tad, kad viņa pati vēlas strādāt. Ja viņa atkal vēlēsies strādāt, es būšu līdzās, lai konsultētu, vai tā ir laba ideja vai slikta.”

Arī fani ir noraizējušies par Britnijas veselību. Aizvadītajā nedēļā pēc tiesas sēdes Britnija ēku pametusi basām kājām, kas iemūžināts arī fotogrāfijās. Viņa esot lūgusi lielāku rīcības brīvību, esot tēva aizbildnībā, taču slēgtajā tiesas sēdē viņas prasība noraidīta. Tiesnesis esot pieprasījis ekspertu novērtējumu, jo viņa rīcībā bijusi informācija, ka dziedātājai ar veselību „neklājoties labi”.

Tiesā tiekot izskatīts Britnijas aizbildnības jautājums, jo popzvaigzne vēloties, lai viņu atbrīvotu no tēva kontroles, kas ilgstot jau 11 gadu garumā.

Popzvaigzne Britnija Spīrsa tienesim pastāstījusi, ka tēvs Džeimijs Spīrss (66) nosūtījis viņu uz psihiatrijas klīniku un piespiedis dzert zāles pret pašas gribu.

Džeimijs Spīrss šobrīd ir Britnijas vienīgais tiesas oficiāli ieceltais aizbildnis, jo viņas advokāts Endrū Valets šā gada martā atkāpās no amata. Valetu iecēla kā otru aizbildni, kas atbildīgs par dziedātājas nekustamajiem īpašumiem. Šajā amatā viņš stājās 2008. gadā - gadu pēc tam, kad popzvaigzne bija piedzīvojusi nervu sabrukumu. Kopš tā laika arī dziedātājas tēvs aizvien ir oficiālais meitas aizbildnis.

2007. gadā Spīrsa piedzīvoja nervu sabrukumu. Tolaik izira viņas laulība ar dejotāju Kevinu Federlainu un emocionālās nestabilitātes dēļ viņa uz laiku zaudēja aizbildnības tiesības pār abiem dēliem. Gadu gaitā viņai izdevies tās atjaunot, un abi ar bijušo vīru dala kopīgu aizbildnību pār bērniem.

2007. gads. Britnija Spīrsa ar lietussargu uzbrūk fotogrāfam, kurš viņu vajā

Bēdīgi slaveno zaļo lietussargu incidenta desmitajā gadadienā izsolē piedāvā paparaci Daniels „Dano” Ramoss, kurš pirms desmit gadiem – 2007. gadā ...

gallery icon
17

Šā gada 3. aprīlī popzvaigzne iestājusies rehabilitācijas klīnikā, kur viņai bija jāpavada 30 dienu ilgs ārstēšanās kurss. Režīms gan neesot bijis pārāk strikts, viņai reizēm atļauts pamest slimnīcas telpas. Britnija redzēta Losandželosā apmeklējam friziersalonu un pavadām Lieldienas kopā ar savu draugu Semu Asghari.

View this post on Instagram

🎩

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

View this post on Instagram

🎩 photo credit: @fiacuzziphotography

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on