foto: ddp images/Ferrari Press / Vida Press
Hercogienes mutīgā pusmāsa Samanta tagad ķērusies pie Meganas mammas kritizēšanas
Saseksas hercogienes Meganas pusmāsa Samanta Mārkla.
Slavenības
2019. gada 15. maijs, 07:17

Hercogienes mutīgā pusmāsa Samanta tagad ķērusies pie Meganas mammas kritizēšanas

Jauns.lv

Saseksas hercogienes Meganas pusmāsa turpina „uzkurināt drāmu”. Samanta Mārkla nule kā sniegusi interviju izdevumam „The Mirror”, kurā atkal centusies raisīt simpātijas pret sevi un tēti Tomasu Mārklu, taču šoreiz skandālā iesaistījusi arī Meganas mammu Doriju Reglendu.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Intervijā izdevumam „The Mirror” Samanta Mārkla izteikusies, ka esot ļoti saviļņota par mazā Ārčija nākšanu pasaulē, taču viņas sirdi mācot smagums, jo Mārkli esot pilnībā aizmirsti šajā tik svarīgajā dzīves notikumā. Samanta piebilst, ka Tomasam Mārklam noteikti vajadzējis būt klāt jaunā karaļbērna dzemdībās.

foto: MEGA / Vida Press
Megana un Harijs iepazīstina karalieni Elizabeti II ar savu jaunāko mazmazbērnu. Samanta nespēj pieņemt, ka Megana uzaicinājusi mammu Doriju Reglendu (attēlā) būt viņai līdzās, sagaidot pasaulē mazuli, bet tēvu – ar kuru nesaista labas attiecības – nav aicinājusi piedalīties.

„Ir skumji. Viņam noteikti vajadzēja būt līdzās,” norāda Samanta. „Tas, ka viņu ignorēja, ir kā duncis viņa sirdī. Un nabaga mazajam Ārčija kungam nebūs lemts iepazīt radošu un mīlošu cilvēku.”

foto: The Sun / MEGA / Vida Press
Megans tēvs Tomass Mārkls.

Savu domu Samanta paturpinājusi, norādot, ka Dorijai Reglendai jau nu vajadzējis pierunāt meitu, lai uzaicina Ārčija vectēvu piedalīties dzemdībās.

„Viņai vajadzēja pateikt ‘Uzaicini tēti’,” tagad Samanta kritizē arī Reglendas kundzi. „Taču diemžēl izskatās, ka viņa nepacentās.”

Princis Harijs un hercogiene Megana dalās ar pirmajiem jaundzimušā dēla foto

gallery icon
12

Tas, ka Dorija nav skubinājusi meitu uzaicināt tēvu uz dzemdībām, nav vienīgais pārmetums Meganas mammai. Samanta pārmet Dorijai, ka viņa vispār neesot centusies kaut ko darīt, lai panāktu Meganas salabšanu ar tēvu Tomasu. „Dorija pat nav centusies kliedēt Meganas un viņas tēva nesaskaņas. Es domāju, ka ikviens cerēja, ka Dorija un Megana dos viņam iespēju, taču tagad nezinu, vai tas jebkad notiks,” tā Samanta.

Meganas Mārklas mamma Dorija Reglenda

Meganas Mārklas mamma Dorija Reglenda.

gallery icon
27

Atgādināsim, ka Meganas tēvam aizvadītais gads pagāja sniedzot intervijas par Meganu, publiskojot viņas sūtītās privātas vēstules, atrādot meitas bērnu dienu fotogrāfijas un savos izteikumos paužot pārmetumus ne tikai Meganai, bet arī princim Harijam, karalienei („Ja karaliene izteikusi vēlēšanos satikt Trampu, viņai nav neviena attaisnojuma, lai nesatiktu mani”) un pat traģiski bojā gājušajai princesei Diānai. Deviņu (!) stundu garajā intervijā izdevumam „The Mail on Sunday” Mārkla kungs pat nespēja atturēties no pārmetumiem Harija mātei.

foto: Vida Press
Princese Diāna.

Sākotnēji Tomass bija princeses Diānas pusē un publiski izteicās, ka britu karaliskā ģimene Meganai likusi izturēties pret tēvu tāpat, kā reiz tā izturējusies pret Harija māti princesi Diānu. Bet tad viņš pēkšņi mainīja domas un šajā intervijā jau pauda sekojošus vārdus: „Princesi Diānu uzskata par cilvēku, kurš izmainījis karalisko ģimeni, taču viņa nebija perfekta. Viņa aizvien bija viena no viņiem.”

Tomass Mārkls dienu pēc Meganas personiskās vēstules publiskošanas

gallery icon
11

Interesanti, ka aizvadītajā nedēļā Tomass Mārkls izplatījis pārsteidzoši pozitīvu vēstījumu saistībā ar mazdēla Ārčija nākšanu pasaulē: „Esmu lepns, ka mans mazdēls piedzimis britu karaliskajā ģimenē, un esmu pārliecināts, ka viņš izaugs, lai kalpotu karaļnamam un britu nācijai ar grāciju, godu un cieņu. Lai Dievs svēta bērnu, un es viņam vēlu veselību un laimi. Mani apsveikumi manai jaukajai meitai hercogienei Meganai un princim Harijam, un Dievs sargi karalieni.”

Megana Mārkla ar tēvu Tomasu

Megana Mārkla ar tēvu Tomasu.

gallery icon
7

Savukārt Samanta, tieši pretēji, uzrakstījusi garu un savādu vēstījumu, kurā pauž saviļņojumu par bērna piedzimšanu un nepārprotami mēģina iespaidot Meganu, liekot justies vainīgai, un cerot, ka pēc šī vēstījuma izlasīšanas pusmāsa aicinās Mārklus iesaistīties Ārčija dzīvē.

Megana Mārkla ar pusmāsu Samantu

Mazā Megana ar lielo māsu Samantu 1982. gadā.

gallery icon
4

Ņemot vērā, ka abas pusmāsas nekad nav bijušas ļoti tuvas un to, ka Samanta nelaiž garām iespēju publiski pateikt kaut ko negatīvu par Meganu, diez vai tuvākajā laikā kāds skandalozos Mārklus karaļnamā sagaidīs atplestām rokām.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās