foto: CAMERA PRESS/Joanne Davidson / Vida Press
Kā pareizi apsveikt Meganu un Hariju ar bērna piedzimšanu un varbūt pat saņemt atbildi no karaļnama?
Saseksas hercogiene Megana ar vīru princi Hariju.
Slavenības
2019. gada 1. aprīlis, 06:31

Kā pareizi apsveikt Meganu un Hariju ar bērna piedzimšanu un varbūt pat saņemt atbildi no karaļnama?

Jauns.lv

Britu prinča Harija un viņa sievas Meganas bērnam jānāk pasaulē jau tuvākajās nedēļās – un katram ir iespēja pēc tam nosūtīt personīgu apsveikumu Saseksas hercogu pārim. Apsveikt ar ģimenes pieaugumu un, kas zina, sagaidīt arī atbildes vēstuli no paša britu karaļnama!

Vienkāršākais veids, kā apsveikt princi Hariju un Meganu ar ģimenes pieaugumu, būtu ierakstīt savu novēlējumu Kensingtonas pils oficiālajā kontā sociālajos tīklos, taču sveicienu var nosūtīt, arī izmantojot veco labo metodi – rakstot personīgu apsveikumu ar roku un sūtot to pa parasto pastu aploksnē ar marku.

Meganas Mārklas topošās māmiņas stils

gallery icon
25

Šādus apsveikumus Saseksas hercogu pāris varētu novērtēt pat vairāk. Turklāt Megana nesen darījusi zināmu, ka tviterī vispār nemēdz ieskatīties. Mēs visi labi zinām, ka hercogiene ir bijusi kaligrāfijas pasniedzēja un viņai pašai ir brīnišķīgs rokraksts. To nesen varēja novērtēt, kad Megana kopā ar vīru bija devusies uz „New Zealand House” Londonā, kur līdzjūtību grāmatā ar roku ierakstīja sirsnīgus vārdus Jaunzēlandes mošeju apšaudē bojā gājušo tuviniekiem.

foto: REX/ Vida Press
Kaligrāfiski skaistā rokrakstā Megana izteikusi līdzjūtību Jaunzēlandes mošeju apšaudē cietušo ģimenēm.

Ja arī tu vēlēsies nosūtīt Meganai un Harijam apsveikumu pēc tam, kad pasaulē nāks viņu mazulis, te būs adrese:

THR Duke & Duchess of Sussex
Clarance House
London SW1A 1BA
United Kingdom

Topošie vecāki tuvāko nedēļu laikā plāno pārcelties uz jaunajām mājām Frogmoras kotedžā Vindzorā, bet pagaidām dzīvo Kensingtonas pilī. Viņu korespondence pienāk Klārensa namā, kas ir Harija tēva prinča Čārlza un viņa sievas Kornvolas hercogienes Kamillas oficiālā rezidence Londonā.

Ja nejaušības pēc nosūtīsi Meganai un Harijam adresētu vēstuli uz Kensingtonas pili, nevajag par to satraukties – jo korespondenci pārsūtīs uz pareizo vietu.

Lai gan garantijas nav, pārliecinies, ka uz aploksnes esi norādījis atpakaļadresi, jo tu varētu saņemt atbildi no karaļnama!

Fanu aprindās Harijs (34) un Megana (37) ir pazīstami kā pāris, kas mēdz pateikties cilvēkiem, kas viņus apsveikuši svarīgos dzīves notikumos. Pērn maijā pēc apsveikšanas kāzās, vairāki fani pa pastu saņēmuši atbildi no karaļnama, kas sūtīta aploksnē ar Kensingtonas pils kroni uz tā.

Saseksas hercogu pāra pateicības vēstulē bijusi romantiska melnbalta pāra fotogrāfija, ko kāzu dienā uzņēmis modes fotogrāfs Aleksis Lubomirskis. Šis fotogrāfs uzņēmis arī Harija un Meganas oficiālās saderināšanās fotogrāfijas Frogmorhausas īpašumā Vindzorā.

Fotogrāfijas otrā pusē bija arī pāra vārdā izteikts jauks vēstījums.

„Saseksas hercogs un hercogiene ir saviļņoti par visām neiedomājami jaukajām apsveikuma kartītēm un vēstulēm, ko saņēmuši saistībā ar kāzām, un jūtas aizkustināti, ka izlēmāt atrakstīt.”

„Tas ir ļoti pārdomāti no jums. Karaliskās augstības to ļoti novērtē un sūta jums vislabākos vēlējumus,” norādīts vēstulē.

Meganas un Harija pārstāvji sūtījuši arī pateicības vēstules tiem, kas sveica viņus dzimšanas dienās.

Tā vietā, lai pateicības vēstulei pievienotu pozētu portreta fotogrāfiju, Meganas sveicēji saņēma fotogrāfa Gerija Mūnija radītu momentuzņēmumu, kas tapis pāra vizītes laikā Īrijā aizvadītā gada jūlijā.

„Saseksas hercogiene ir tik aizkustināta, ka izlēmāt atrakstīt, sveicot viņu 37. dzimšanas dienā,” norādīts vēstulē. „Tas bija tik pārdomāti no jums, Viņas karaliskā augstība sūta sirsnīgu paldies un laba vēlējumus.”

Pērn septembrī princis Harijs atzīmēja savu 34. dzimšanas dienu. Tie, kuri bija Hariju apsveikuši, atbildes vēstulē saņēma fotogrāfiju, kurā princis redzams smaidām. Attēls uzņemts 2016. gada decembrī, kad bija devies vizītē uz Gajanu.

Megana Mārkla kopā ar karalisko ģimeni apmeklē Nāciju sadraudzības dienas dievkalpojumu Vestminsteras abatijā

gallery icon
25

Megana un Harijs apskauj fanus Austrālijas un Jaunzēlandes vizītes laikā

gallery icon
18

Princis Harijs un Megana Mārkla sasveicinās ar 98 gadus vecu fani

Princis Harijs un Megana Mārkla Sidnejā satiek 98 gadus veco britu karaļnama fani Dafni Dannu. Sirmā kundze Hariju satikusi Sidnejā ...

gallery icon
13

Princis Harijs viesojas Svētā Vincenta katoļu sākumskolā Londonā

gallery icon
35