foto: socialmediaservice by ddp images / Vida Press
Gvineta Paltrova bez atļaujas publicē meitas foto - atvase par to krietni sadusmojas
Gvineta Paltrova ar meitu Eplu.
Slavenības
2019. gada 28. marts, 10:33

Gvineta Paltrova bez atļaujas publicē meitas foto - atvase par to krietni sadusmojas

Jauns.lv

Holivudas aktrises Gvinetas Paltrovas 14 gadus vecā meita sadusmojusies uz mammu, ka viņa sociālajos tīklos publiskojusi Eplas fotogrāfiju, nepavaicājot atļauju.

Aktrise un kompānijas „Goop” dibinātāja Gvineta Paltrova savā „Instagram” profilā publiskojusi brīvdienu bildīti, kurā redzama kopā ar meitu Eplu Mārtinu slēpošanas kūrorta pacēlājā.

Fotogrāfijā skaidri redzama Gvinetas seja, taču viņas tīņa vecumu sasniegušās meitas seja ir daļēji aizsegta ar polarizētām slēpošanas brillēm, turklāt meitenei galvā ir arī ķivere.

Gvineta šo uztvērusi kā jauku mammas un meitas kopābūšanu, ko iemūžinājusi fotogrāfijā un padalījusies ar saviem sekotājiem sociālajos tīklos.

View this post on Instagram

🍎⛷❤️

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on

Komentāru sadaļā Epla ierakstījusi: „Mammu, mēs jau par šo esam runājušas. Tu nevari kaut ko publiskot bez manas ziņas.”

It kā tāds nieks vien ir, taču var saprast, ka Epla nevēlas, ka mamma dalās ar viņas fotogrāfiju, atrādot to 5,3 miljoniem cilvēku – tieši tik liels ir aktrises „Instagram” profila sekotāju skaits.

Turpat komentāru sadaļā Gvineta aizstāv savu lēmumu publiskot šo fotogrāfiju un meitai atbild: „Tu lāgā pati nevari redzēt savu seju!”

foto: Instagram

14 gadus vecajai Eplai publicitāte pagaidām nešķiet tīkama. Lai gan meitenei ir pašai savs „Instagram” konts, atšķirībā no mammas bloga, viņa savu padarījusi privātu, neatrādot savas personīgās fotogrāfijas visai pasaulei.

foto: DR/X17online.com/Scanpix
Gvinetas Paltrovas un Krisa Mārtina meita Epla.

Iepriekšējo reizi Gvineta meitas fotogrāfiju publiskoja aizvadītā gada septembrī, atzīmējot Nacionālo meitu dienu. Toreiz viņa publiskoja selfiju, kurā abas skatās kamerā un smaida.

„Priecīgu Nacionālo meitu dienu, Epla Mārtina. Tā it kā es tevi būtu izbūrusi no sapņa, tu padari manu dzīvi gaišāku.”

Gvineta Paltrova ir mamma arī 12 gadus vecam dēlam Mouzesam. Abi viņas bērni dzimuši aktrises iepriekšējā laulībā ar grupas „Coldplay” mūziķi Krisu Mārtinu.

Gvineta Paltrova sava zīmola „Goop” kosmētikas prezentācijas pasākumā

gallery icon
8

Gvineta Paltrova ar dēlu Mozu pieskata Bijonsē meitu Blū Aiviju „Super Bowl” koncertā

Lai gan Gvinetas Paltrovas un Krisa Mārtina laulība pērn oficiāli šķirta, aktrise ar bērniem Eplu un Mozu bija devusies uz ...

gallery icon
3

Gvineta Paltrova ar meitu Eplu uz skūtera

gallery icon
7

Gvineta Paltrova ar ģimeni

gallery icon
10