foto: Adriana M. Barraza/WENN.com/Vida Press
Fani pārliecināti, ka Lady Gaga atsaukusi saderināšanos
Popzvaizgne un aktrise Lady Gaga.
Slavenības
2019. gada 14. februāris, 09:49

Fani pārliecināti, ka Lady Gaga atsaukusi saderināšanos

Jauns.lv

Pēc „Grammy” balvu ceremonijas vakara dziedātājas Lady Gaga fani ir pārliecināti, ka mūziķe atsaukusi saderināšanos. Viņas pirkstā vairs nebija saderināšanās gredzena ar lielo rozā briljantu!

Lady Gaga „Grammy 2019” balvu vakarā

gallery icon

Filmas „Zvaigzne ir dzimusi” („A Star Is Born”) aktrise un dziedātāja Lady Gaga „Grammy” balvu vakarā bija ne tikai bez saderināšanās gredzena pirkstā. Viņu uz ceremoniju nepavadīja arī līgavainis talantu aģents Kristians Karino. Viņš nebija līdzās dziedātājai viņas nozīmīgajā vakarā, kas popzvaigznei un aktrisei atnesa trīs „Grammy” balvas.

foto: Xavier Collin/Image Press Agency / MEGA / Vida Press
„Grammy” balvu vakarā dziedātājas Lady Gaga pirkstā nebija saderināšanās gredzena.

Kristiana Karino prombūtne faniem šķita ļoti savāda un savā veidā zīmīga, jo līdz šim mīļotais vīrietis pavadījis Lady Gaga uz visiem šīs sezonas sarkanā paklāja pasākumiem.

Abi kopā apmeklēja Ekrāna aktieru ģildes balvu ceremoniju, kā arī „Zelta globusu” vakaru. Kristians lielākoties centās palikt neuzkrītošs un sekoja pussolīti savai slavenajai līgavai, taču Lady Gaga pirkstā mirdzēja iespaidīgais saderināšanās gredzens, kuru bija grūti neievērot.

foto: Broadimage/REX/ Vida Press
Ekrāna aktieru ģildes balvu ceremonijas vakarā popzvaigznes pirkstā mirdzēja saderināšanās gredzens ar lielo rozā briljantu, ko ieskauj vairāki mazāki balti briljanti.

Kompānijas „WP Diamonds” prezidents Endrū Brauns izklaides programmai „Entertainment Tonight” atzinis: „Dziedātājas Lady Gaga iespaidīgais gredzens darināts no sešu vai septiņu karātu rozā safīra, ko visapkārt ieskauj 3-4 karāti briljantu. Šis izskatās augstākās kvalitātes rozā safīrs. Tas varētu būt „Padparadscha” safīrs. Šādā gadījumā gredzena izmaksas varētu variēt no 300 000 ASV dolāru līdz 400 000 ASV dolāru.”

foto: ddp images/AFF / Vida Press
Arī „Critics’ Choice Awards” ceremonijā gredzens bija viņas pirkstā.

„Viņš ir šeit, un viņš ir brīnišķīgs,” „Zelta globusu” vakarā dziedātāja par līgavaini izteicās TV programmas „Entertainment Tonight” reportierim. „Viņš mani ļoti atbalstīja visu filmēšanas laiku. Un ziniet, es viņu mīlu, ļoti mīlu.”

Lady Gaga un Kristians Karino

gallery icon

Kompānijas „Yahoo!” pārstāvji ievērojuši, ka Lady Gaga neseko arī Kristiana Karino „Instagram” kontam (nav gan skaidrs, vai viņa nekad nav sekojusi, vai arī šī ir pēkšņa pārmaiņa), kas tikai pavairo aizdomas, ka pāris ir pārtraucis attiecības.

„Esmu ļoti noraizējusies, ka Lady Gaga šovakar nenēsāja saderināšanās gredzenu,” raksta viena no fanēm. „Es tikai vēlos, lai viņa būtu laimīga.”

„Vai Kristians Karino nevarētu ierakstīt savā „Instagram” vai tamlīdzīgi. Man būs nervu sabrukums, ja Gaga atsaukusi vēl vienu saderināšanos. Viņai vajadzīgs vīrietis, kas būtu līdzās vienu dekādi pēc otras,” raksta vēl kāds fans. Dziedātāja iepriekš bija saderināta ar aktieri Teiloru Kiniju, taču pēc pieciem kopābūšanas gadiem – 2016. gadā – pāris saderināšanos atsauca.

Citi savukārt pauduši aizdomas, ka baumas par to, ka dziedātāju vienojot romantiskas attiecības ar savu ekrāna partneri aktieri Bredliju Kūperu, varētu būt visnotaļ patiesas.

Atgādināsim, ka Bredlijs ir kopā ar krievu izcelsmes modeli Irinu Šaiku un ģimenē audzina meitu. Tā, ka runas par Lady Gaga un Kūpera romānu ir maz ticamas.

Irina Šaika un Bredlijs Kūpers ar meitu

gallery icon

Fanu teorijas nav optimistiskas. Varbūt popzvaigznei saderināšanās gredzens tikai neiederējās pie „Grammy” tērpa?