foto: Matt Baron/REX/ Vida Press
Dženiferu Anistoni 50. dzimšanas dienā apsveic abi bijušie vīri - viens sociālajos tīklos, otrs klātienē
Dženifera Anistone.
Slavenības
2019. gada 12. februāris, 16:50

Dženiferu Anistoni 50. dzimšanas dienā apsveic abi bijušie vīri - viens sociālajos tīklos, otrs klātienē

Jauns.lv

Holivudas aktrises Dženiferas Anistones pagātnē ir divas šķirtas laulības, taču bijušie vīri saglabājuši cieņu un mīlestību pret savu ekssievu un abi apsveikuši viņu piecdesmitajā dzimšanas dienā.

Slavenības ierodas uz Dženiferas Anistones 50. dzimšanas dienas ballīti

gallery icon
23

Pērn pēc diviem laulībā nodzīvotiem gadiem Dženifera Anistone šķīrās no sava otrā vīra aktiera un producenta Džastina Terū un abi viens otram solīja saglabāt draudzīgas attiecības un cieņu. Tie, kā var secināt, nav bijuši vien skaisti vārdi. Pirmdien, 11. februārī, kad bija Dženiferas 50. dzimšanas diena, Džastins Terū ar sociālo tīklu palīdzību sveicis bijušo sievu viņas svētkos.

„Daudz laimes dzimšanas dienā šai ugunīgajai Sievietei,” apsveikumā „Instagram” raksta aktrises šķirtais vīrs. „Ugunīgi mīlošajai. Ugunīgi laipnajai... un ugunīgi jautrajai.” Savam sveicienam viņš pievienojis melnbaltu Anistones fotogrāfiju, kurā viņa virs galvas savās visnotaļ muskuļotajās rokās tur ragus.

Šo humorpilno apsveikumu Terū publiskojis aktrises īstajā dzimšanas dienā, lai gan ballīti viņa bija sarīkojusi dažas dienas pirms tam – sestdienā. Terū netika uz bijušās sievas grandiozajām jubilejas svinībām, jo šajā dienā apmeklēja Ņujorkas modes nedēļu.

Anistone un Terū par lēmumu šķirt laulību paziņoja aizvadītajā gadā, tikai dažas dienas pēc Dženiferas 49. dzimšanas dienas. Savukārt jau oktobrī kāds no abu kopīgajiem paziņām izklaides programmai „Entertainment Tonight” pastāstīja, ka abiem bijušajiem laulātajiem draugiem klājas labi un viņi atkal baudot dzīvi.

Dženifera Anistone un Džastins Terū, apmeklējot „Oskara” balvu ceremoniju

gallery icon
13

„Jau kopš šķiršanās Dženiferas draugi uzskata, ka lēmums turpināt dzīvi vienam bez otra ir labākais risinājums viņiem abiem,” norādīja paziņa. „Neviens no viņiem nav izmisis pēc otra, tieši pretēji – viņi abi atkal ir atraduši katrs sevi.”

Savukārt kāds cits paziņa norādījis, ka abi netur ļaunu prātu viens uz otru.

„Šķiršanās nekad nav viegla, taču Anistone spējusi saglabāt pozitīvu skatījumu uz situāciju,” apliecinājis paziņa. „Viņa ir tikusi tam pāri. Viņai ir sajūta, ka ir piedzīvojusi izaugsmi kā personība un, ka no attiecībām ar Terū ir iemācījusies daudz vairāk nekā no jebkurām iepriekšējām attiecībām ar vīrieti savā dzīvē.”

Dženifera Anistone un Breds Pits

Dženifera Anistone un Breds Pits.

gallery icon
15

Džastins Terū nav vienīgais no Dženiferas bijušajiem un slavenajiem vīriešiem, kurš sveicis savu bijušo partneri dzimšanas dienā. Viņas pirmais vīrs aktieris Breds Pits sagādājis pārsteigumu bijušajai sievai un 13 gadus pēc abu šķiršanās ieradies uz viņas 50. dzimšanas dienas ballīti.

foto: BACKGRID/All Over Press/ Vida Press
Breds Pits ierodas uz Anistones dzimšanas dienas ballīti.

Dženiferas jubilejas svinības apmeklējusi virkne Holivudas pirmā lieluma slavenību. Tās ar savu klātbūtni pagodināja Amala un Džordžs Klūniji, Rīza Viterspūna, Elena Dedženeresa, Keita Hadsone, Kīts Ričardss, Demija Mūra, Bārbra Streizande, Keitija Perija un Orlando Blūms, Deivids Ārkete, seriāla „Draugi” kolēģi Kortnija Koksa un Liza Kudrova, kā arī Breda Pita bijusī līgava [viņu romāns beidzās vēl labu laiku pirms Pita iepazīšanās ar Anistoni] Gvineta Paltrova, kura sabiedrībā zināma kā sieviete, kas cenšas saglabāt draudzīgas attiecības ar saviem bijušajiem vīriešiem. Kopumā ballīti apmeklējuši vairāk nekā 200 viesu.

„Breds Pits ieradās 45 minūtes pēc Anistones, izskatījās „labā noskaņojumā un priecīgs būt šeit” – apliecinājis kāds no aculieciniekiem.

Dženifera Anistone savas 50. dzimšanas dienas svinības bija sarīkojusi „Sunset Tower Hotel” viesnīcā Losandželosā.

Dženifera Anistone filmas "Mothers Day" pirmizrādes vakarā

Dženiferai Anistonei ir 47 gadi un aizvien nevainojams augums. Ja ir tādas skaistas kājas, kāpēc gan neizvēlēties koķeto mini?!

gallery icon
21

Dženifera Anistone parāda briljantiem rotāto laulības gredzenu

Apmeklējot savas jaunākās filmas „She’s Funny That Way” pirmizrādes vakaru Losandželosā, jaunā sieva Dženifera Anistone pirmoreiz publiski parādījusi savu briljantiem ...

gallery icon
15

Dženifera Anistone „Zelta globusu 2015” balvu vakarā

Pēc „Zelta globusu” ceremonijas kritiķi ierindoja Dženiferu Anistoni sliktāk ģērbto sarakstā. Ne tāpēc, ka viņa izskatītos slikti, bet gan tāpēc, ...

gallery icon
6

Dženifera Anistone nebijuši seksīgā tērpā

Ekrāna aktieru ģildes balvu ceremonijai Dženifera Anistone bija izvēlējusies modes nama „Galliano” vakarkleitu no „vintage” tērpu kolekcijas.

gallery icon
21