foto: Facebook
Acīgi cilvēki pamanījuši, ka Liene Skulme valkā Kiviča sievas drēbes
Andris Kivičs un Liene Skulme pozē jaunā attēlā.
Trakā pasaule
2019. gada 3. februāris, 00:55

Acīgi cilvēki pamanījuši, ka Liene Skulme valkā Kiviča sievas drēbes

Jauns.lv

Lai arī muzikants Andris Kivičs un viņa draudzene Liene Skulme savā kārtējā "Facebook" tiešraidē sestdien pauda sašutumu, kāpēc mediji par viņiem vispār raksta, pats pāris nule atkal parūpējies par vismaz divām jaunām intrigām. Kivičs nomainījiis savu profila bildi, kurā kopā ar Lieni redzams košos džemperīšos, un arī ap apģērbiem sabiezēja intrigu vērpetes.

foto: Ekrānuzņēmums

Mīlētāju pāris sestdien feisbuka tiešraidē skaidroja savas dzīves peripetijas, nemitīgi norādot, ka nesaprot, kāpēc cilvēkiem interesē Lienes Skulmes un Andra Kiviča privātā dzīve. Pāris analizēja sev veltītos "uzbraucienus", tā arī nesaprotot, kāpēc viņu laime visus tā interesē. Īsi pēc priekšnesuma mūziķis Kivičs nomainīja savu profila foto, kurā nu redzams košos apģērbos kopā ar mīļoto. Taču tad attēlu komentēja Kiviča sieva Madara, sakot "un es domāju, kur gan palika mūsu ģimenes džemperīši... Kruta!"

foto: Facebook
Andris Kivičs ar Lieni un Andris Kivičs ar Madaru - džemperīši tie paši.

Tik tiešām - krāsainie izstrādājumi, kādi redzami mugurā Andrim un Lienei, bijuši mugurā viņam un Madarai pirms kāda laika. Tieši tāds pats krekliņš, kādā pozē Liene, ir bijis mugurā Madarai kāda ceļojuma laikā. To fiksējuši sociālo tīklu lietotāji. 

Svētdienas pēcpusdienā Kivičs paskaidro "džemperīša lietu"

Pats mākslinieks nolēma viest skaidrību saistībā ar radušos situāciju. Izrādās, ka tādu pašu džemperīti, kādu viņš pērn nopircis Madarai, pirms divām nedēļām viņš Berlīnē nopircis arī Lienei Skulmei. Tā apgalvo dziedātājs. Kivičs savā video uzrunā lūdz Madarai pašai noskaidrot, "kur tu esi pa*irsusi savu jaku":

Pati Madara komentārā zem Kiviča video gan ierakstījusi, ka šo mantu savās mājās tomēr nav atradusi.

Tikmēr pati Liene Skulme "Instagramā" pauda, ka šobrīd izpārdod savu garderobi, jo, mainot dzīvi un pārceļoties, no daudziem apģērbiem viņa grib atbrīvoties.

foto: Instagram

Pāris arīdzan paziņojis, ka 14.februārī no viņiem gaidāms kāds sevišķs pārsteigums. Neatklājot, kāds tieši tas būs, Kivičs un Liene aicināja sekot līdzi notikumiem, jo tas būšot kas vēl nebijis un šokējošs, - tas esot izaicinājums, kam abi piekrituši. Mīlnieki arī apliecināja, ka Latviju tik tiešām pametīs, taču ne steidzami. Kivičam ir pasūtīti vairāki koncerti (vairāki arī atteikti - kā viņš pats komentē, viņa privātās dzīves dēļ), tādēļ darba pirms aizbraukšanas ir daudz. Savā tiešraidē pāris nerunāja par to, kā turpmāk veidos attiecības un sadzīvi ar saviem bērniem.

Andris Kivičs un Liene Skulme

Foto no mūziķa Andra Kiviča un viņa mīļotās Lienes Skulmes sociālo tīklu profiliem.

gallery icon