Slavenības
2019. gada 31. janvāris, 15:19

Sabiedrība neizpratnē - dziedātājas Pinkas vīrs māca 7 gadus vecajai meitai šaut

Jauns.lv

Sabiedrībai bieži vien ir kritisks viedoklis par to, kā dziedātāja Pinka un viņas vīrs motosportists Kerijs Hārts audzina savus bērnus. Nesen vecāki izpelnījušies neizpratni par to, kāpēc tie mazajai meitai māca šaut ar šauteni.

foto: Matt Baron/REX/ Vida Press
Dziedātāja Pinka ar vīru Keriju Hārtu un meitu Vilovu.

Dziedātājas Pinkas jeb P!nk fani ar sajūsmu uztvēruši mūziķes stāstīto, kā viņa māca mazajai meitai saskatīt iekšējo skaistumu, taču absolūti neizprot „jauno modi” ļaut bērnam izvēlēties savu dzimumu, kad viņš pieaugs.

Pinka ar vīru un meitu MTV video mūzikas balvu vakarā

Uz MTV video mūzikas balvu ceremonijas vakaru dziedātāja Pinka ieradās kopā ar vīru motobraucēju Keriju Hārtu un sešus gadus veco ...

gallery icon
25

Nesen Kerijs Hārts skarbi nokritizēts par to, ka abi ar divus gadus veco dēlu vizinās uz krosa motocikla. „Neraizējieties, vecāku policija, es esmu profesionālis,” viņš norādījis satrauktajiem prātiem.

Par svešu cilvēku izteiktajām piezīmēm sadusmojusies Pinka. Viņa sociālajos tīklos publiskojusi fotogrāfiju, kurā mazulis ēd šokolādi un komentārā dzēlīgi pierakstījusi: „Vai šokolāde ir bērniem laba? Palīdzi man, Instagram, mēs bez tevis, visticamāk, nespējam audzināt bērnus.”

Bijušais sportists Kerijs Hārts negatīvās piezīmes nav ņēmis pie sirds. Drīzāk pretēji. Viņš izprovocējis sabiedrību uz jaunām diskusijām, publiskojot video, kurā nofilmējis, kā viņa septiņus gadus vecā meita šauj ar īstu ieroci. Hārts paskaidrojis, ka meita mācās šaut sporta pēc, nevis, lai medītu. Turklāt bērns to apgūstot jau no trīs gadu vecuma.

„Es ieaudzinu bērnos zināšanas par ieročiem, kā ar tiem apieties, šaut, glabāt un nedot tos nezinošās rokās,” paskaidrojis popzvaigznes vīrs.

Daļa fanu atbalstījuši Kerija Hārta izvēli.

„Esmu lepna meitene, kas prot šaut un zina, kā pareizi apieties ar ieroci, pateicoties savam tētim,” atzinusies kāda no bloga sekotājām.

„Pareizi, viņām ir to jāzina. Kad pienāk tāds brīdis, lai varētu pieņemt pareizo lēmumu un varbūt izglābtu kāda dzīvību,” norādījis vēl kāds. „Es ar savām meitenēm daru to pašu.”

Dziedātāja Pinka ar ģimeni

Dziedātājas Pinkas un viņas vīra motobraucēja Kerija Hārta ģimenē aug divi bērni – meita Vilova Seidža un dēls Džeimsons Mūns.

gallery icon
36

Turpretī citi šādu audzināšanas metodi neuzskata par pareizu. „Līdz brīdim, kad viņa zaudēs savaldīšanos un iešaus tev sejā,” norādījis kāds sekotājs, atgādinot par tām traģiskajām reizēm, kad aizvainots pusaudzis, ticis pie ieroča, nošauj skolotājas un savus klasesbiedrus. Kerijs šādu viedokli nodēvējis par „tumsonību”.

Kerijs Hārts ne tikai atrādījis, kā meita apgūst šaušanu, bet arī mudinājis citus vecākus sākt bērnus izglītot par ieročiem „jau no mazotnes”.

Dziedātāja Pinka ar meitu Vilovu

Dziedātāja Pinka ar meitu Vilovu.

gallery icon
28

„Amerikā ieroči ir legāli, un tas nekur nezudīs,” viņš atbildējis kādam, kurš apšaubījis šo aizraušanos ar šaujamajiem. „Es izvēlos to pieņemt. Atcel šo tabu. Māci viņus par tiem, lai viņi neiekļūst [nošauto cilvēku] statistikā. Daudzi no šaušanas veidiem ir olimpiskie sporta veidi!”

View this post on Instagram

Rippin’ with my girlie 🤟🏾

A post shared by P!NK (@pink) on