foto: CAMERA PRESS/ROTA / Vida Press
Princis Harijs pēc kāzām ar Meganu ievērojami mainījies
Princis Harijs ar sievu Meganu.
Slavenības
2019. gada 11. janvāris, 12:10

Princis Harijs pēc kāzām ar Meganu ievērojami mainījies

Jauns.lv

Princis Harijs esot sievas Meganas Mārklas „apburts” un „ievērojami mainījies”, – tā apgalvo karaļnamam tuva persona. Šīs "izmaiņas" arīdzan esot kalpojušas par iemeslu nesaskaņām ar brāli princi Viljamu.

Telekanāla „Channel 5” veidotajā dokumentālajā filmā „Kate v Meghan: Princesses At War” („Keita pret Meganu: princešu karš”) karaļnamam pietuvināta persona - lēdija Kolina Kempbela - apgalvo, ka princis Harijs esot Meganas „apburts”.

foto: Brett D. Cove / SplashNews.com/ Vida Press
Lēdija Kolina Kempbela.

Šo atziņu paudusi sieviete, kura savulaik bijusi viena no Harija mammas - princeses Diānas - uzticības personām.

„Es to tik vien dzirdu, ka Harijs ir pilnībā Meganas apburts, absolūti viņas savaldzināts un ievērojami mainījies,” apliecinājusi 69 gadus vecā lēdija Kolina Kempbela, kurai aizvien saglabājusies tuva saikne ar britu karaļnamu.

„Cilvēki mainās pēc tam, kad viņi apprecas.”

foto: John Rainford/WENN/Vida Press
Harijs esot Meganas apburts.

Vienu no šādām pārmaiņām aizvadītajā nedēļā atspoguļoja ārzemju plašsaziņas līdzekļi, norādot, ka Saseksas hercogienei izdevies pierunāt vīru, lai viņš nelietotu alkoholu un dzērienus, kas satur kofeīnu – to skaitā melno tēju un kafiju.

Megana mudinājusi kofeīnu aizstāt ar tīru ūdeni, par ko daļa no karaļnama pārstāvjiem pauduši izbrīnu – kā princis mainījies.

foto: Ken McKay/ITV/REX/ Vida Press
Lēdija Kolina Kempbela ar dēlu Dimu.

Runā gan, ka šīs pārmaiņas Megana lūgusi ievērot vien viņas gaidību laikā, lai Harijs solidarizētos ar sievu, kurai šobrīd no dažiem ieradumiem jāatsakās, lai mazulis piedzimtu veselīgs.

Skaistākie mirkļi no prinča Harija un Meganas Mārklas karaliskajām kāzām

gallery icon
71

„Ņemot vērā, ka Harijs jau kopš tīņa gadiem iecienījis alkoholiskos dzērienus, šis viņam ir liels sasniegums,” kāds draugs atzinis izdevumam „The Express”.

„Jaunais režīms viņu nepadara par izklaidējošāko ballītes viesi, taču neapšaubāmi viņš ir kļuvis daudz rezervētāks un mierīgāks.”

Baumo, ka Harijs sācis nodarboties ar vingrošanu un pat pievienojoties Meganai viņas iecienītajā ikdienas jogā.

Princis Harijs un Megana Mārkla roku rokā

gallery icon
14

Meganai Mārklai kleita par 38 sterliņu mārciņām

Saseksas hercogiene vizītei Velingtonā (Jaunzēlande) izvēlējusies draudzīgo cenu zīmola „ASOS” kleitu par 38 sterliņu mārciņām, kam pieskaņojusi „Karen Walker” trenci ...

gallery icon
13

Hercogiene Megana un princis Harijs dodas uz princeses Eiženijas kāzām

gallery icon
21