foto: Juris Rozenbergs
FOTO: prezentē jaunu žurnālu visiem, kas vēlas izprast mūsdienu jaunatni
Tēmu spektrs žurnālā ir visplašākais – mode, cilvēki, tehnoloģijas, attiecības, dzīvesveids.
Slavenības
2018. gada 14. decembris, 11:45

FOTO: prezentē jaunu žurnālu visiem, kas vēlas izprast mūsdienu jaunatni

Jauns.lv

Modes un stila žurnāla Pastaiga redakcija sadarbībā ar portāla Honeymoon High komandu Instagram influenceres Agnija Grigules vadībā radījuši Latvijā eksperimentālu speciālizdevumu – žurnālu Honeymoon High.

Žurnāla Honeymoon High atvēršanas svētki

Žurnāla Pastaiga redakcija sadarbībā ar portāla Honeymoon High komandu Instagram influenceres Agnija Grigules vadībā radījuši Latvijā eksperimentālu speciālizdevumu – žurnālu ...

gallery icon
81

Apvienojot Pastaigas pieredzi un kvalitāti ar Honeymoon High jauneklīgumu un vēlmi provocēt, izdevumā lasāms plašs jauniem cilvēkiem aktuālu tēmu spektrs, kas atspoguļots ar vieglu pašironijas devu, tajā pašā laikā iedziļinoties ikvienā analizētajā problēmā un ilustrējot to ar spēcīgu vizuālo materiālu. Izdevuma galvenā redaktore Una Ulme, raksturojot žurnāla tapšanas procesu, saka: „Skatos uz jauniešu degsmi – cik ārkārtīgi apņēmīgi mēs aizstāvam ideālus, kad esam jauni! Tā milzīgā ticība, ka viss taču ir iespējams.” Raksturojot izdevuma satura koncepciju, viņa stāsta: „Šis nav izdevums konkrētai auditorijai, tas ir vēstījums tiem, kas vēlas izprast mūsdienu jaunatni, viņu aktualitātes, problēmas, stilu, domāšanas veidu. Jā, varbūt šie jaunieši ir nedaudz provokatīvi, taču īsti.”

Tēmu spektrs žurnālā ir visplašākais – mode, cilvēki, tehnoloģijas, attiecības, dzīvesveids. Lūk, dažas no tām:

Sapņu nodarbošanās – influenceris. Kā atšķirt viedokļa līderi no viltvārža;

Z jeb online paaudze. Piecas pazīmes, kas mūs raksturo;

Romantisks lauku zēns, kurš atrada sevi pilsētā. Kolorītais un strauji augošais Late Millenials paaudzes dizainers Žakemī;

Marihuānas legalizācija. Par un pret;

Drag queen kultūra;

Tinder pieredzes stāsti. Tikai pašu rokās ir tas, vai viss izdosies;

Ceturtā seksuālā orientācija – aseksualitāte. Kā jūtas cilvēks, kas sevi par tādu uzskata;

Aplikācija Facetoon un cilvēku apsēstības ar skaistumu, kas neeksistē.

Žurnāls pieejams visās labākajās preses tirdzniecības vietās Latvijā no 13. decembra.

Žurnāla izdevējs ir Izdevniecība Rīgas Viļņi – viens no lielākajiem drukāto un digitālo mediju uzņēmumiem Latvijā, kas veiksmīgi darbojas arī citās valstīs. Izdevniecība Rīgas Viļņi izdod vairāk nekā 20 preses izdevumu un uztur divus interneta ziņu portālus krievu un latviešu valodā: Rīgas Viļņi, Patiesā Dzīve, 100 labi padomi, Kas Jauns, Kas Jauns Avīze, 9Vīri, OK!, Pastaiga, Pastaiga.ru, Tautas Veselības Avīze, Laimīgā Programma, Otkrito, Mīklas, Ko Ārsti Tev Nestāsta, Ko Gydytojai Tau Nepasako, Mida Arstid Sulle Ei Raagi, www.jauns.lv, www.otkrito.lv. Papildus tiek izdoti arī dažādi tematiskie žurnālu speciālizlaidumi.