foto: Vida Press
Džastins Terū apgalvo, ka šķiršanās no Dženiferas Anistones bijusi „tik nesāpīga, cik vien tas iespējams”
Džastins Terū.
Slavenības
2018. gada 27. septembris, 16:31

Džastins Terū apgalvo, ka šķiršanās no Dženiferas Anistones bijusi „tik nesāpīga, cik vien tas iespējams”

Jauns.lv

Sarunā ar izdevumu „The New York Times” aktieris, producents un scenārists Džastins Terū pirmo reizi publiski runājis par šķiršanos no sievas aktrises Dženiferas Anistones. Viņš atzinis, ka šķiršanās bijusi „tik nesāpīga, cik vien tas iespējams”.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Pēc diviem laulībā pavadītiem gadiem un septiņiem kopdzīves gadiem aktieri Dženifera Anistone un Džastins Terū šā gada sākumā paziņoja par kopdzīves beigām, šādi radot virkni dažnedažādu baumu.

foto: Vida Press
Džastins Terū.

Intervijā izdevumam „The New York Times” Terū norāda, ka šķiršanās bijis abpusēji un draudzīgi pieņemts lēmums, nav bijis nekādas skaļas drāmas vai skandālu, kā to pasnieguši vairāki bulvārpreses izdevumi.

„Šī bija vislabestīgākā šķiršanās, tajā nebija naida,” norādījis aktieris.

„Neviens no mums nav miris, neviens no mums nevēlas mest otram ar akmeni,” apliecinājis Terū. „Šķiršanās bija draudzīga. Jums tas šķitīs garlaicīgi, taču mēs viens otru pietiekami cienām, lai tā būtu tik nesāpīga, cik vien tas iespējams.”

Dženifera Anistone un Džastins Terū, apmeklējot „Oskara” balvu ceremoniju

gallery icon
13

Šā gada februārī Džastins Terū (47) un Dženifera Anistone (49) izplatīja kopīgu paziņojumu, pavēstot par šķiršanos, kā arī darot zināmu, ka lēmums bijis „abpusējs” un pieņemts ar „dziļu mīlestību” jau aizvadītā gada beigās.

„Mēs esam divi labākie draugi, kas nolēmuši iet šķirtus ceļus kā pāris,” oficiālajā paziņojumā norādīja pāris, solot sargāt savu draudzību un to saglabāt arī turpmāk.

Džastins Terū dodas pēc „uzlabotās” automašīnas

TV šova vadītājs Džimijs Kimmels līdz nepazīšanai pārvērtis sava laba drauga Džastina Terū automašīnu. Auto tagad izskatās kā seriāla „The ...

gallery icon
10

Intervijā Terū atzīst, ka šķiršanās tomēr bijusi „sirdi plosoša” un iespaidojusi viņu draudzību.

„Draudzība nevar palikt tāda pati, vismaz ikdienā,” apliecina Terū. Viņš norādījis, ka draudzība mēdz mainīties un abi jūtoties gandarīti, ka to tomēr esot izdevies saglabāt.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās