FOTO: prezidenti pulcējas jauna Vecrīgas bāra atklāšanā
Slavenības
2018. gada 25. jūnijs, 14:03

FOTO: prezidenti pulcējas jauna Vecrīgas bāra atklāšanā

Jauns.lv

Viesnīcā "Grand Hotel Kempinski Riga" nupat atklāts bārs-restorāns "Stage 22". Atklāšanu apmeklēja virkne sabiedrībā pazīstamu cilvēku, to vidū "AirBaltic" prezidents Martins Gauss, Latvijas Automobiļu federācijas prezidents Raimonds Kisiels, Latvijas Futbola federācijas prezidents Kaspars Gorkšs, Latvijas Valsts 7. prezidents Valdis Zatlers, Latvijas Viesnīcu un restorānu asociācijas prezidents Jānis Pinnis.

"Grand Hotel Kempinski Riga" bāra "Stage 22" ("Skatuve 22") nosaukums esot saistīts ar Nacionālo operu, kas atrodas līdzās viesnīcai: jaunajā bārā-restorānā ar stiklotām sienām un panorāmas skatu uz Rīgas jumtiem varot justies gluži kā uz skatuves. Bet skaitlis 22 restorāna nosaukumā sasaucas ar viesnīcas ēkas numuru un figurē arī dzērienu kartē.

Bāra-restorāna "Stage 22" atklāšana

Viesnīcā "Grand Hotel Kempinski Riga" atklāts bārs-restorāns "Stage 22".

gallery icon
94

"Stage 22" atklāšanas programma priecēja lūgtos viesus ar Latvijā labi pazīstamās grupas “Big Al & The Jokers” un DJ Spinga uztāšanos. Vakara vadītāju lomās iejutās TV personība Dagmāra Legante un aktieris Rihards Lepers.

Bez dažādiem prezidentiem, protams, atklāšanā bija arī citas slavenības - šefpavārs Mārtiņš Rītiņš, TV raidījumu vadītāja un modes zinātāja Maija Silova, Latvijas Basketbola savienības ģenerālsekretārs Edgars Šneps, neiroķirurgs Egils Valeinis ar sievu dermatoloģi Laumu Valeini, viņas māsa aktrise Agnese Zeltiņa ar meitu Mariju Romiju un citi.