foto: Instagram.com
Allas Pugačovas un Maksima Galkina dvīņiem četri gadi! Puikam uzdāvina karavīra formastērpu
Princis un princese! Tādos tērpos Allas Pugačovas un Maksima Galkina bērni Harijs un Elizabete nosvinēja savu ceturto dzimšanas dienu.
Slavenības
2017. gada 20. septembris, 06:06

Allas Pugačovas un Maksima Galkina dvīņiem četri gadi! Puikam uzdāvina karavīra formastērpu

Kasjauns.lv

18. septembrī Allas Pugačovas (68) un Maksima Galkina (41) ģimenē ir lieli svētki – tieši šajā dienā piedzima viņu bērni – dvīņi Harijs un Elizabete. Nu jau viņiem ir četri gadiņi.

Allas Pugačovas un Maksima Galkina dvīņu četru gadu dzimšanas dienas svinības

2017. gada 18. septembrī Allas Pugačovas un Maksima Galkina dvīņi Harijs un Elizabete nosvinēja savu ceturto dzimšanas dienu.

gallery icon

Krievijas šovbiznesa slavenākā pāra bērnu svinības sākās no paša rīta. Pugačova jau dienas sākumā sociālajos tīklos padalījās ar videokadriem, atrādot gaviļnieku pirmās dāvanas – Elizabete saņēma skrituļslidas, bet Harijs – karavīra formastērpu.

foto: Instagram.com
Jau no paša rīta Pugačovas un Galkina dēls Harijs pa māju nēsājās uzdāvinātajā karavīru formastērpā un nevarēja sagaidīt viesus.


Mazā Ļiza jau uzreiz mēģināja pārvietoties ar skrituļslidām. Vispirms viņa centās vizināties, turoties pie auklītēm, bet pēc tam piesēda un paziņoja, ka varot pati, uz ko mamma Alla meitiņu mīļi un pa jokam nosauca par lielībnieci.

Подарочек от бабушки Алины

A post shared by ALLA PUGACHEVA (@alla_orfey) on


Svinības notika kādā no Maskavas restorāniem, un tajā jubilāriem bija sarūpēta patiešām īsta bērnu ballīte. Pie dvīņiem ciemos atnāca bijusī daiļslidotāja Tatjana Navka ar meitu Nadeždu, Dziedātāja Žasmina ar bērniem Margaritu un Mironu, komponists Igors Nikolajevs ar sievu Jūliju Proskurjakovu un abu meitu Veroniku, Allas Pugačovas meitas Kristīnas Orbakaites meita Klaudija un daudzi citi.


Ballītes galvenā tēma bija pasaku mežs – telpas bija izdaiļotas ar eksotiskiem ziediem un liānām, visapkārt bija plīša zvēri un papagaiļi, bet profesionāli izklaidētāji bērnus pārsteidza ar visdažādākajiem priekšnesumiem un atrakcijām, radīja milzu ziepju burbuļus, rādīja burvju trikus, organizēja rotaļas un viktorīnas, bet vienā brīdi zālē ienāca par dzīvas kazas!


Jubilāriem bija sarūpētas divas nelielas tortes ar makarūniem un zefīriem – Ļizai rozā krāsā, bet Harijam zila. Apsveicējiem saucot “Daudz laimes dzimšanas dienā!”, mazie četrgadnieki nopūta svecītes un bija stāvā sajūsmā par šo mirkli.


Starp citu, ballīte patika ne tikai bērniem, bet arī pieaugušajiem. Piemēram, Igors Nikolajevs atzinās, ka tie bijuši jauki svētki, kur bērni bija galvenajās lomās. “Viņi jautrojās, priecājās, bet mēs, to redzot, ārstējām savas dvēseles. Paldies Allai un Maksam!”