foto: Publicitātes foto
Slavenības tiksies labdarības hokeja spēlē
Mārupes ledus hallē 21. maijā labdarības hokeja spēle piedalīsies Aija Andrejeva, Jana Duļevska, Aigars Grāvers un citi sabiedrībā zināmi ļaudis un hokeja leģendas.
Slavenības
2017. gada 9. maijs, 12:08

Slavenības tiksies labdarības hokeja spēlē

Kasjauns.lv

Mārupes ledus hallē 21. maijā notiks Latvijas zvaigžņu labdarības hokeja spēle, kurā Latvijas mūziķi un sabiedrībā zināmas personas un hokeja leģendas krustos nūjas ar mērķi atbalstīt bērnus, kuri spēlē hokeju.

Labdarības hokeja spēle sāksies plkst. 17, un par savāktajiem līdzekļiem tiks iegādāts hokeja inventārs. Projekts tapis sadarbībā ar Rodrigo Laviņa sporta studiju un hokeja skolu „ICE Academy”. 

Maijā, kad Latviju pārņem hokeja drudzis, arī jaunuzceltajā Mārupes ledus hallē hokeja formu sāk piemērīt Latvijā populāras personības. Jau trešo sezonu savu bērnības sapni īsteno grupas “Jumprava” solists Aigars Grāvers, kurš kopā ar hokeja komandu "L&L" jau kļuvis par Amatieru hokeja līgas čempionu. Šogad komandai pievienojās arī dziedātāja un “Izklausies redzēts” 2. sezonas uzvarētāja Dināra Rudāne. Labdarības hokeja spēles iniciatore un organizatore ir hokeja komandas "L&L" trenere Inguna Lukašēviča, kas abiem mūziķiem aicinājusi pievienoties sabiedrībā zināmas personības labdarības mērķim.

Hokeja spēlē būs iespējams redzēt, cik veikli uz ledus ir dziedātāji Atis Ieviņš, Aija Andrejeva, Jeny May, TV raidījumu vadītāji Armands Simsons un Kristīne Komarovska, Radio SWH dīdžejs Kaspars Breidaks, Latvijas čempions kikboksā Jānis Ziediņš un aktieris Emīls Kivlenieks. Arī TV dīva Jana Duļevska jau kādu laiku apmeklē hokeja treniņus, kurus sākusi dēvēt par “ledus aerobiku” un beidzot hokeja formā kāps uz ledus kopā ar savu dzīvesbiedru Rodrigo Laviņu. Uz ledus spēkiem mērosies arī dziedātāji Varis Vētra, Normunds Pauniņš un citi. 

Kopā ar sabiedrībā pazīstamajām personībām spēlē solījuši piedalīties arī Latvijas hokeja zvaigznes Normunds Sējējs, Georgijs Pujacs, Edgars Lūsiņš, Miķelis Rēdlihs, Jānis Sprukts, kā arī Latvijas Hokeja federācijas viceprezidents Viesturs Koziols. 

Kāds būs spēles komandu sastāvs, pasākuma organizatori tur noslēpumā, bet visas šīs zvaigznes vieno kopīgs mērķis – piepildīt gan savu, gan kāda maza hokeja censoņa sapni.