foto: no izdevniecības "Rīgas Viļņi" arhīva
Dona bijusī sieva Lily veido jaunu biznesu
Dons un Lily pirms desmit gadiem.
Slavenības
2017. gada 5. aprīlis, 13:15

Dona bijusī sieva Lily veido jaunu biznesu

Kasjauns.lv

Mūziķa Dona jeb Artūra Šingireja šķirtā sieva Linda Šingireja, zināma arī kā dziedātāja Lily aizvien dzīvo Londonā, bet aizvadītajā nedēļā bija ieradusies dzimtenē, lai iepazītos ar jaunākajām modes tendencēm.

Mātes māsas Aijas Seeles kompānijā Linda apmeklēja Rīgas modes nedēļu. Pirms pāris gadiem Lily stāstīja, ka Londonā izmācījusies par smaržu speciālisti un strādā Britu karaļnama ģimenei piederošā apakšuzņēmumā, kas tirgo kosmētikas līdzekļus, ziepes, smaržas un sveces. Tagad, kā raksta žurnāls “Kas Jauns”, viņa kopā ar radiniekiem izlēmusi startēt modes biznesā, kam plāno starptautisku mērogu, un darbību jau sākotnēji paredz gan Latvijā, gan Lielbritānijā, arī Vācijā.

foto: Mārtiņš Ziders
Linda Šingireja jeb Lily aizvien izskatās tikpat daiļa, kā pirms daudziem gadiem, kad viņu vēl vienoja mīlas saites ar slaveno mūziķi Donu.

„Veidojam jaunu biznesu, kas būs saistīts ar fashion jomu. Šī sfēra man vienmēr ir bijusi ļoti tuva. Iecere pašlaik ir īstenošanas procesā, tāpēc pagaidām, kamēr vēl neesam tikuši līdz darbības uzsākšanai, plašāk iztirzāt to nevēlos,” noslēpumaina ir Linda un turpina: „Šobrīd esmu ieradusies Rīgas modes nedēļā, lai apskatītos, kas notiek Latvijā, kā cilvēki izskatās. Sen te neesmu bijusi ne uz vienu pasākumu. Latvijā gan ierodos visai bieži – vismaz reizi mēnesī. Man tas ir svarīgi, jo vēlos apciemot ģimeni un draugus.”

Dons + Lily

gallery icon
5

Maijā apritēs četri gadi, kopš Linda šķīra laulību ar savu jaunības dienu mīlestību Artūru Šingireju, tomēr abu vidū aizvien valda jaukas un draudzīgas attiecības. Februārī viņa apmeklēja arī Dona koncertu Arēnā Rīga. „Man ļoti patika! Ar Artūru joprojām esam ļoti labi draugi, man patīk viņa mūzika, ar viņu man saistās daudz jauku atmiņu. Koncerts bija ideāls. Es tiešām priecājos, ka mums ir saglabājušās mīļas attiecības. Arī Londonā esot, aizvien klausos Artūra dziesmas, un Pēdējo vēstuli, savu „susuriņa dziesmu”, ne tikai klausos, bet arī dziedu,” žurnālam “Kas Jauns” stāsta Linda. Viņa arī atzīstas, ka šķiroties nevis atgriezusies savā meitas uzvārdā Kalniņa, bet gan atstājusi šķirtā vīra uzvārdu Šingireja.

Dons un Lily - Just For You