Zigmars Liepiņš lepojas ar stilīgu auto
Slavenības
2010. gada 29. jūnijs, 06:20

Zigmars Liepiņš lepojas ar stilīgu auto

Jauns.lv

Kamēr daudzi trekno gadu biznesmeņi spiesti atteikties no saviem luksusa autiņiem, komponists Zigmars Liepiņš (57) par krīzi nebēdā un šovasar vizinās jaunā stilīgā Porsche Cayenne S džipā.

­

Zigmars Liepiņš, kas pirms trim gadiem pārdeva savas akcijas un aizgāja no Radio SWH valdes priekšsēdētāja amata, pašlaik aizvada mierīgu dzīvi un pilnvērtīgi nododas dziesmu sacerēšanai. Nenoliedzami, nu slavenajam komponistam ir krietni vairāk laika gan pievērsties ģimenei, gan nodoties savu sapņu īstenošanai. Cienījamais mākslinieks ikdienā vairs nav spiests valkāt uzvalku, kā to pieprasa biznesmeņu etiķete, bet gan var ģērbties brīvā un ērtā stilā. No sava dārgā, tomēr salīdzinoši askētiskā septītās sērijas BMW markas auto nu Liepiņš pārsēdies pie balta, sportiski ekstravaganta Porsche Cayene džipa stūres. Savu „limuzīnu Jāņu nakts krāsā” Zigmars Liepiņš lepni iestūrēja Sapņu fabrikas autostāvvietā, kur apmeklēdams hiphopa mākslinieka Gustavo jeb Gustava Buteļa jaunā diska prezentācijas koncertu.

Ar Porsche Cayenne spēkratiem lepojušies daudzi sabiedrībā pazīstami ļaudis. Viņu vidū bija eksmiljonārs Aldis Ozols, basketbolists Armands Šķēle, skandalozā miljonāra Gata Saknīša sieva Evija Saknīte, miljonāre Aija Krištopane un daudzi citi. Arī pasaulē vairākas slavenības iecienījušas šīs markas auto, tostarp aktrise Mērija Keita Olsena, dziedātājs Ēriks Kleptons, aktieris Orlando Blūms, futbolists Rio Ferdinands.

Atkarībā no izlaiduma gada, tehniskā aprīkojuma un papildu ekstrām, šīs automašīnas tirgus cenas amplitūda svārstās vidēji no 35 līdz 125 tūkstošiem eiro. Pēc CSDD sniegtās informācijas, šā gada pirmo sešu mēnešu laikā Latvijā reģistrēti tikai četri jauni Porsche Cayenne markas automobiļi. No tiem tikai viens ir Porsche Cayenne S modelis, ar kādu lepojas slavenais komponists Zigmars Liepiņš.

Baiba Butkovska, Inta Mengiša/Foto: Mārtiņš Purviņš

­