Mazais Dvarionas cīnās volejbolā ar pašu olimpieti Samoilovu
Slavenības
2010. gada 4. augusts, 06:33

Mazais Dvarionas cīnās volejbolā ar pašu olimpieti Samoilovu

Jauns.lv

Pludmales centrā „Brazīlija” notika vēl nebijušas sacensības pludmales volejbolā - mūziķi Aisha un Artis Dvarionas, spēkavīrs Raimonds Bergmanis, aktieris Rihards Lepers, kamaniņbraucēja Maija Tīruma un bārmenis Andris Reizenbergs stājās pretī Latvijas pludmales volejbola karalim Aleksandram Samoilovam.

Pirms vairāk nekā mēneša šīs slavenības uzsāka treniņus Pludmales volejbola skolā. Interesanti, ka vairums no viņiem ar pludmales volejbolu nebija pat saskārušies, piemēram, Aisha un Atris Dvarionas vispār volejbolu spēlēja pirmo reizi. Izņēmums vien bija Andris Reizenbergs, kurš diezgan regulāri spēlē volejbolu amatieru līmenī.

Pēc mēneša ilgiem treniņiem viņi pretī stājās nesen titulētajam Latvijas pludmales volejbola karalim, olimpietim Aleksandram Samoilovam. Vispirms laukumā izgāja Maija Tīruma, Andris Reizenbregs un Artis Dvarionas. Spēlējot trijatā pret Samoilovu, viņi pamanījās zaudēt pirmo setu, jo Aleksandram palīgā devās Aisha. Savukārt otrajā setā laukumā izgāja Rihards Lepers, Raimonds Bergmanis un Aisha, bet Samoilovs spēlēja pārī ar Andri Reizenbergu, kuri bija pārāki. Līdz ar to šīs cīņas uzvarētāju nācās noskaidrot trešajā setā, kur profesionālais pludmales volejbolists viens pats cīnījās pret sešiem volejbola skolas audzēkņiem. Un aizraujošā spēlē uzvarēja Samoilovs!

Jāteic, ka šajā spēlē viens no labākajiem bija tikai nieka 1,59 metrus garais mūziķis Artis Dvarionas. Viņš mazā auguma dēļ pirms tam vispār nebija spēlējis volejbolu, taču treniņu noslēgumā uzrādīja vislabāko rezultātu servju testā. Savukārt augumā mazā, taču ņiprā dziedātāja Aisha bija tā, kura treniņos visvairāk progresēja. Arī viņa pirms tam ar volejbolu bija uz jūs, taču mēneša laikā krietni samācījās.

Juris Vaidakovs/ Foto: Juris Vaidakovs