Ella savā klubā uzrīko seksīgu saulesbriļļu modes skati
Slavenības
2010. gada 25. oktobris, 10:57

Ella savā klubā uzrīko seksīgu saulesbriļļu modes skati

Jauns.lv

Aizvadītajā nedēļā ar krāšņu un pikantu modes skati Vecrīgas klubā „Dstyle” tika izrādītas slaveno zīmolu Gucci, Dior, Emporio Armani un Carrera saulesbriļļu 2011. gada pavasara/vasaras kolekcijas.

­

Modes skates organizatore dziedātāja Ella jeb Elīna Fūrmane, kura pasākumam bija devusi nosaukumu „Karaliskā Fashion briļļu nakts”, ballītes ietvaros bija sarīkojusi arī savas vārda dienas svinības. Pati savu stilu mūziķe bija papildinājusi ar elegantām Dior brillēm, savukārt zem svārciņu volāniem bija redzamas pikantas zeķes ar mežģīņu maliņu. Sveikt dziedātāju un kluba „Dstyle” līdzīpašnieci vārda dienā ieradās kupls skaits draugu, kuru vidū bija arī sabiedrībā pazīstami ļaudis. Vienīgi aktrise Agnese Zeltiņa klubā bija ieradusies, lai iepazīstos ar saulesbriļļu modes aktualitātēm,. un pie Ellas svētku galda nemielojās. Zeltiņa vakaru aizvadīja, stāvot maliņā, pie bāra letes, ik pa brīdim tērzēdama ar sastaptajiem paziņām. Ap pusnakti aktrises kompānijā bija manāms Paula Stradiņa Klīniskās slimnīcas Neiroķirurģijas klīnikas vadītājs Egils Valeinis, kurš ir precējies ar Agneses jaunāko māsu dermatoveneroloģi Laumu Valeini.

Vakara kulminācija – saulesbriļļu modes skate bija patiešām iespaidīga. Jo īpaši seksīgu to padarīja Ella iecienītās modes mākslinieces Līgas Bangas speciāli šim pasākumam darināti tērpi un ekstravagantās Art Interior veidotās frizūras. Ekskluzīvo zīmolu saulesbriļļu modi uz kluba skatuves graciozi izrādīja aģentūras „Vacatio” daiļās modeles.

Kasjauns.lv/Foto: Mārtiņš Purviņš

­