Legante ar Rešetinu arī šoruden vadīs TV šovu "Mana dziesma". Sāk jau šodien
TV šova „Mana dziesma” vadītāju pienākumus uzņēmušies Dagmāra Legante un Intars Rešetins.
Slavenības
2016. gada 1. oktobris, 13:06

Legante ar Rešetinu arī šoruden vadīs TV šovu "Mana dziesma". Sāk jau šodien

Jauns.lv

No 1. oktobra sestdienās pulksten 21.25 Latvijas Televīzijā būs skatāms šā rudens krāšņākā un muzikālākā spēle – „Mana dziesma” – kurā aci pret acis tiksies trīs dāmas un trīs kungi. Vadītāju pienākumus, tāpat kā pērn, pildīs izskatīgā humora dāma Dagmāra Legante un aktieris Intars Rešetins.

Vadītāju uzdevums būs noskaidrot, kura komanda – sieviešu vai vīriešu – zina vairāk par latviešu leģendārāko populārās un rokmūzikas grupu un komponistu dziesmām, ar kurām sākās Latvijas atmoda.

Pirmajā spēlē laukumā tiksies LTV ētera personības – LTV Ziņu dienesta žurnāliste Aija Kinca, Kultūras ziņu moderatore Eva Ikstena un LTV autoru un izpildītāju konkursa „Supernova” vadītāja Ketija Šēnberga, kas spēkosies zināšanās ar „Rīta Panorāmas” vadītājs Gusts Kikusts, erudīcijas spēles „V.I.P.” vadītājs Uģis Joksts un raidījuma „4.studija” vadītājs Ingus Ulmanis.

Raidījumā „Mana dziesma” spēles dalībnieki un vadītāji izdziedās „Pērkona”, „Jumpravaa”, „Jauna mēness”, „Līvu” un daudzu citu grupu un komponistu veidotās kompozīcijas. Pirmais „Mana dziesma” raidījums veltīts komponistam Imantam Kalniņam.

Lai dalībniekiem nepazustu īstais meldiņš, dziedāt palīdzēs solisti Iluta Alsberga un Daumants Kalniņš, kā arī grupa ģitārista Mārča Auziņa vadībā. Pie bungām – Rūdolfs Dankfelds, basu spēlēs Toms Poišs, taustiņinstrumentus - Ritvars Garoza.


Kasjauns.lv / Foto: publicitātes