Puriņa un Skudriņa pārsteidz ar "anatomiskiem" krekliņiem! FOTO
Katrīna Puriņa izskatās puskaila, bet Gundega Skudriņa – kā skelets. Tādus krekliņu bija izvēlējušās šīs dāmas!
Slavenības
2013. gada 4. novembrī, 05:37

Puriņa un Skudriņa pārsteidz ar "anatomiskiem" krekliņiem! FOTO

Jauns.lv

Viena uzvilkusi krekliņu, kurā ļauj sevi „caurskatīt” gluži kā ar rentgena stariem, otra - tērpusies krekliņā, kurā izskatās teju kaila. Tā aizvadītajā nedēļā Gundega Skudriņa un Katrīna Puriņa ieradās uz kādu pasākumu.

Puriņa un Skudriņa pārsteidz ar "anatomiskiem" kre...

Abas dāmas tā tērpušās bija kulinārijas ekspertes, mājaslapas un žurnāla „Četras Sezonas” redaktores Signe Meirāne recepšu grāmatas „Sezonas virtuvē” prezentāciju. Raidījuma raidījuma „Esi gardēdis” vadītāja Gundega Skudriņa pārsteidza ar zīmola „Top shop” krekliņu, gluži kā tērpusies pati savā rentgena attēlā. Kičīgo tēlu papildināja interesantas rotas, ādas bikses, cimdi un botforti.

Savukārt kādreizējā šova „Latvijas princese” uzvarētāja, dūla Katrīna Puriņa bija uzvilkusi miesas krāsas krekliņu, ar melna krūštura apdruku, ļaujot noprast, ka valkātāja jaciņu uzvilkusi uz kailas miesas, kur sievišķīgie daiļumi nosegti mazos krūšturos... Jāpiemin, kā šādā pašā „Maison Martin Margiela for H&M” krekliņā šopavasar kādu modes skati apmeklēja ārste Lauma Valeine, aktrises Agneses Zeltiņas māsa.

Katrīna Puriņa Signes Meirānes recepšu grāmatas „Sezonas virtuvē” prezentācijā.

Katrīna Puriņa un Gundega Skudriņa izvēlējušās savdabīgus krekliņus

Kasjauns.lv/Foto: Anete Janševica