Līgavas-līķa drānās tērptā Lady Gaga dzirdējusi balsis no aizkapa pasaules!
„Tad viņa ieradās, klusa kā spoks. Lady Gaga izskatījās maza un skaista, un mirusi. Kā līgava-līķis,” interviju ar slaveno solisti atceras žurnāliste Miranda Sojere.
Slavenības
2013. gada 15. novembrī, 15:07

Līgavas-līķa drānās tērptā Lady Gaga dzirdējusi balsis no aizkapa pasaules!

Jauns.lv

Miranda Sojere intervēja populāro solisti telekanāla BBC pārraidei „The Culture Show”. „Viņa bija ļoti dīvaina,” teic Sojere. „Es izjautāju popzvaigznes jau 25 gadus un šī bija pirmā reize, kad cilvēks pārstāja runāt atbildes vidū. Vienkārši pārtrauca. Pacēla rokas gaisā, tad nolaida un sakrustoja sev klēpī un beidza runāt. Pusminūti viņa tikai vērās tālumā... Man nācās apspiest sevī smieklus. Un tad viņa atsāka runāt, it kā nekas nebūtu noticis.”

Līgavas-līķa drānās tērptā Lady Gaga dzirdējusi ba...

„Lai gan Lady Gaga ir labāk pazīstama ar saviem ērmīgajiem tērpiem nekā mūziku, viņa ir pārdevusi aptuveni 24 miljonus albumu, 125 miljonus singlu un nopelnījusi 50 miljonus sterliņu mārciņu tikai par „Born This Way” turneju vien. Viņa ir pasaulē vairāk pelnošā slavenība, kura nav vēl sasniegusi 30 gadu vecumu.”

„Man ļoti ilgi nācās gaidīt šo interviju. Laiks un vieta bija noteikts, bet dienu pirms paredzētās sarunas, viņa interviju atcēla. Tā notika vairākas reizes. Beigu beigās mēs sarunājām interviju. Vienojāmies, ka tā notiks viesnīcā un ļāvām viņas cilvēkiem pārbaudīt kameru, gaismas un istabas temperatūra, kā tas bija iepriekš sarunāts. Mēs gaidījām. Tad viņa ieradās, klusa kā spoks. Arī ģērbusies kā rēgs garā krēmkrāsas zīda tērpā ar krītu uz rokām un baltu grimu, kas klāja arī viņas uzacis, vizuāli liekot tām izzust viņas sejā. Gaga izskatījās maza un skaista, un mirusi. Kā līgava-līķis.”

„Es apjautājos par laiku, kad viņa bija spiesta atstāt novārtā karjeru, lai veiktu gūžas operāciju. Vaicāju vai viņa bija laba paciente. ‘Jā,’ – teica soliste un tad piebilda – ‘Es domāju, ka man tas nāca par labu, jo sāku paļauties uz skatuvi. Kad tā pazuda, man vajadzēja rast garīgāku saikni ar mūziku un mākslu. Es tagad atrodos uz šī ceļa.’”

„Lady Gaga runāja klusu un monotonā balsī. Viņa bija ļoti nopietna. Kur gan bija palikusi dzīvespriecīgā viešņa, kas nesen kā ciemojās Grehema Nortona šovā? Kas bija šīs drūmais zombijs?”

„Atklājās, ka Gaga nav gulējusi. Ne tāpēc, ka iepriekšējā vakarā būtu ballējusies, bet tāpēc, ka strādāja pie mākslas projekta kopā ar teātra režisoru Robertu Vilsonu. Vilsons rada video portretus un viņš pierunājis dziedātāju attēlot Jāni Kristītāju pēc tam, kad tam nocirsta galva. Gaga tēlojusi galvu bez ķermeņa, kas atrodas uz sudraba paplātes.”

„Intervijas laikā Gaga nebija narkotiku vai alkohola varā, bet radās sajūta, ka viņas gars nav šajā telpā. Viņa laiku pa laikam pievēra acis, lai gan ļoti centās saņemties. Tāpat kā Grehema Nortona šovā, viņa man pastāstīja, ka bērnībā dzirdējusi balsis.”

„Kad apjautājos, ko tieši, viņa teica: ‘Tikai šo un to... Es vainoju notiekošo, ko cilvēki pat neievēroja notiekam. Kad kļuvu vecāka, man no tā metās jau nelabi, un vēl joprojām dažkārt sametas nelabi.’”

„Intervijas beigās es pateicu paldies un Lady Gaga mani cieši apskāva. Apskāviens, līdzīgi kā viņas klusēšana, bija pārāk ilgs, lai justos komfortabli. Un šī iespējams ir visdīvainākā lieta [ko nācies piedzīvot]. Asarām ritot pāri vaigiem viņa apjautājās: ‘Ak, Dievs, vai mūsu intervija bija tik slikta?’ Nē. Tā nebija slikta. Tā tikai nebija normāla. Visu cieņu dziedātājai. Piešķiriet kāds viņa lomu zombiju filmā. Ātri!”

Jaunajā tērpā Lady Gaga atgādina trako nama pacienti

Jaunajā tērpā Lady Gaga atgādina trako nama pacienti

Kasjauns.lv, Foto: All Over Press, no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva