foto: Publicitātes foto
318 miljoni dolāru ieplūst Ethereum, labas ziņas ETH cenai?
Bizness un ekonomika
2024. gada 19. aprīlis, 13:56

318 miljoni dolāru ieplūst Ethereum, labas ziņas ETH cenai?

Reklāmas projekts

Pēdējo dienu laikā ETH cena ir bijusi nepastāvīga. Divas kriptovalūtas - Dogeverse un 99Bitcoins, prognozes liecina par lielu izaugsmi un 100x atdevi.

Ethereum (ETH) pēdējo dienu laikā ir pieredzējis milzīgu cenu nepastāvību. Tomēr Tether (USDT) nesenā uzvedība varētu palīdzēt uzlabot noskaņojumu par ETH.

Saskaņā ar Lookoncahin datiem, pēdējo 18 stundu laikā ievērojams USDT apjoms, konkrēti 318 miljonu vērtībā, ir pārvietots no Tether kases maka uz biržām Ethereum tīklā.

Šī aizplūšana ir ievērojami samazinājusi Tether ieguldījumus Ethereum tīklā. Rakstīšanas laikā viņu kasē bija tikai 124 miljoni ASV dolāru.

Lai apmierinātu iespējamo pieprasījumu, ir sagaidāms, ka no Tether drīzumā Ethereum iegūs vēl 1 miljardu ASV dolāru.

Tether vēsturē ir “kalts” liels USDT daudzums, kas bieži atbilst kriptovalūtas aktivitātes palielināšanās periodiem. Tas ne vienmēr garantē Ethereum pieaugumu.

Lai gan Ethereum ir dominējošā USDT platforma, tādiem pašiem mērķiem var izmantot arī citas blokķēdes, piemēram, Tron.

Rakstīšanas laikā “gāzes” patēriņš Ethereum tīklā pēdējo dienu laikā bija nemainīgs. Tomēr NFT darījumi tīklā bija ievērojami samazinājušies.

Tas liek domāt, ka manāmi uzlabojas cita veida aktivitātes. DeFi darījumi, stabilu monētu mijmaiņas darījumi vai vispārēja žetonu darbība varētu veicināt vienmērīgu “gāzes” patēriņu. 

No NFT puses savu lomu var spēlēt tirgus korekcija vai sabiedrības intereses samazināšanās.

foto: Publicitātes foto

Kā klājas Ethereum turētājiem?

Lai gan Ethereum darbība bija konsekventa, ETH cenu kustība neuzrādīja zaļās pazīmes gaismu. Rakstīšanas laikā ETH tirgojās par 3 085,14 ASV dolāriem, un tā cena pēdējo 24 stundu laikā bija samazinājusies par 2,74%.

Ja cena turpinās kristies, tā var šķērsot 3 000 ASV dolāru līmeni uz visiem laikiem, kas varētu vēl vairāk izraisīt paniku tirgū.

Sakarā ar šo milzīgo ETH cenas kritumu pēdējo dienu laikā, ETH MVRV attiecība ievērojami samazinājušies. Tas norādīja, ka lielākā daļa turētāju neigūst nekādu peļņu.

Tomēr ETH tirdzniecības apjoms šajā periodā arī bija pieaudzis par 11,79%.

Ethereum cena pašlaik ir nepastāvīga, bet ir divas kriptovalūtas - Dogeverse un 99Bitcoins, kas izskatās, ka ir uz palikšanu, un prognozes liecina par lielu izaugsmi šīm monētām.

Dogeverse izaicina tirgus lejupslīdi, izmantojot revolucionāru daudzķēžu pieeju

Dogeverse, vairāku ķēžu memu žetons, kas ļauj turētājiem nopelnīt atlīdzības par “iesaldēšanu”, turpina piesaistīt līdzekļus savā iepriekšpārdošanā. Pašlaik projekts ir piesaistījis vairāk nekā 7,3 miljonus ASV dolāru no agrīnajiem investoriem.

Dogeverse ir nepārprotami piesaisatījis memu monētas pūļa uzmanību, dažu nedēļu laikā piesaistot vairāk nekā 5,5 sekotāju savā X vietnē.

Tā ažiotāža ir sasniegusi pat CoinSniper, kur Dogeverse tagad ir ierindota kā piektā karstākā iepriekšpārdošana.

foto: Publicitātes foto

Lielāko daļu trokšņu rada Dogeverse jaunā tokenomika un starpķēžu koncepcija. Atšķirībā no daudzām memu monētām, Dogeverse neaprobežosies tikai ar vienu blokķēdi.

Tā vietā tas tiks palaists vairākās Layer-1 ķēdēs, piemēram, Ethereum, Binance Viedajā ķēdē, Solana un Polygon.

Šī vairāku ķēžu pieeja nodrošina ieguldītājiem milzīgu elastību, vienlaikus novēršot risku, ka viņi tiks aprobežoti ar vienu tīklu.

Turklāt ir arī lielas “iesaldēšanas” atlīdzības, kas $DOGEVERSE turētājiem ļauj veigli gūt pasīvos ienākumus.

Kā norādīja YouTubers Džeikobs Bērijs, šis pasīvo ienākumu potenciāls, apvienojumā ar Dogeverse unikālo iestatījumu, varētu redzēt žetonu “100x”, kad tas tiktu iekļauts kriptovalūtas biržās.

99Bitcoins revolucionāra kriptovalūtas izglītība ar iespēju mācīties, lai nopelnītu

Lai gan Bitcoin var būt iedibināts kriptovalūtu karalis, 99Bitcoins ($99BTC) ir gatavs izjaukt izglītības ainavu kriptovalūtu jomā. Vairāk nekā tikai kārtējais altkoins, kas sacenšas par tirgus daļu, 99Bitcoins piedāvā unikālu un vērtīgu piedāvājumu: platforma Learn-to-Earn, kas izstrādāta, lai mudinātu lietotājus paplašināt savas kriptovalūtu zināšanas un, iespējams, nopelnīt atlīdzības, to darot.

99Bitcoins, kas dzimis 2013. gadā kā BitcoinWithPayPal.com, ir piedzīvojis ievērojamas pārmaiņas, lai pielāgotos nepārtraukti mainīgajai Web3 ainavai. 

Šodien tā lepojas ar lojālu kopienu, kurā ir vairāk nekā 700 000 YouTube abonentu un 2 miljoni reģistrētu lietotāju, kas nodrošina visaptverošu kriptovalūtas kursu komplektu.

$99BTC žetona palaišana iezīmē nozīmīgu pavērsienu 99Bitcoins ceļojumā. Šis ERC-20 žetons (ar plānotu turpmāku migrāciju uz BRC-20 standartu) ievieš jaunu atlīdzības modeli “Learn-to-Earn”. Ar kopējo piedāvājumu 99 miljardi žetonu. Notiekošās iepriekšpārdošanas mērķis ir piesaistīt līdzekļus, lai atvieglotu BRC-20 integrāciju un paātrinātu platformas attīstību. 

Turot $99BTC žetonus, tiek atvērta virkne ekskluzīvu priekšrocību, kas vēl vairāk stimulē līdzdalību un iesaistīšanos 99Bitcoins ekosistēmā. Šīs priekšrocības ietver: “iesaldēšanas” atlīdzības, ekskluzīvus apmācību kursus, informatīvus tirdzniecības vebinārus un VIP kopienas grupas.

$99BTC piedāvā unikālu un potenciāli ienesīgu iespēju investoriem, kuri vēlas gūt peļņu no pieaugošā pieprasījuma pēc kriptovalūtas izglītības, jo īpaši saistībā ar gaidāmo Bitcoin samazināšanas uz pusi notikumu.