foto: Publicitātes foto
“Kriptovaļi” iegulda altkoinos, kas varētu pieaugt 10 reizes
Bizness un ekonomika
2024. gada 23. februāris, 10:00

“Kriptovaļi” iegulda altkoinos, kas varētu pieaugt 10 reizes

Reklāmas projekts

"Kriptovaļi" iegādājas noteiktus altkoinus pirms nākamā buļļu tirgus. Atklājam Top 3 altkoinus, kurus "kriptovaļi" iegādājas lielos daudzumos.

“Kriptovaļi” iegulda altkoinos, kas varētu pieaugt 10x

Pašlaik tirgū ir daudz neskaidrību, jo Bitcoin cena joprojām ir nestabila. Tomēr “kriptovaļi” pēdējā laikā ir izrādījuši interesi par noteiktiem altkoiniem un iegādājas tās lielā skaitā.

Vairāki altkoini 2024. gadā ir gatavi būtiskiem ieguvumiem, un eksperti lēš, ka iespējamā atdeve līdz 10 reizēm pārsniedz sākotnējo ieguldījumu. Šīs kriptovalūtas izceļas ar pārliecinošiem lietošanas gadījumiem, progresīvām tehnoloģijām un uzticamām projektu komandām. 

Apskatīsim trīs kriptovalūtas, kuras pēdējā laikā iegādājas “kriptovaļi” lielos daudzumos.

Top trīs kriptovalūtas, kas var pieaugt 10x

Šajā rakstā apskatīsim šo dinamisko altkoinu ainavu, īpašu uzmanību pievēšot tādām topošajām zavigznēm kā Smog, Sponge V2 un Bitcoin Minetrix, kur katra no tām sniedz unikālu vērtību kriptovalūtu ekosistēmai. 

Smog memu monēta ar lielāko airdrop piedāvājumu

Smog žetons ir sagrāvis kriptovalūtas pasauli kopš tā nesenās palaišanas Solana blokķēdē. Pirmajās 72 stundās pēc debijas Jupiter DEX vietnē, $SMOG žetonu cena uzkāpa par vairāk nekā 3000%, demonstrējot tā milzīgo ažiotāžu.

Šo vertikālo kāpumu var attiecināt uz Smog atjautīgo tokenomiku, kas atalgo agrīnos investorus. Vienkārši turot $SMOG žetonus, lietotāji automātiski uzkrāj “airdrop punktus”, kas atbilst nozīmīgam plānotajam airdrop sadalījumam. Izmantojot šo iniciatīvu, Smog kopienai tiks piešķirti 35% no kopējā piedāvājuma. Lietotāji var arī paātrināt nopelnīto punktu skaitu, veicot sociālo mediju uzdevumus, piemēram, pievienojoties Smog Telegram kanālam.

foto: Publicitātes foto

Un priekšrocības ar to nebeidzas. Smog nesen uzsāka Ethereum tiltu, lai paplašinātu savu plaukstošo ekosistēmu vairākās blokķēdēs, nevis tikai Solana blokķēdē. Šī vairāku ķēžu pieeja atbloķē piekļuvi plašākam lietotāju lokam, kas, iespējams, vēl vairāk paātrinās tā popularitāti. 

Smog turpina pieaugt un ar tik spēcīgu impulsu, šķiet, ir gatavs turpināt pagriezt galvu visā kriptovalūtu ekosistēmā, pateicoties ģeniālām funkcijām, kas stimulē nepārtrauktu kopienas izaugsmi.

Sponge V2 piedāvā ievērojamas atdeves investoriem

Sponge V2 ($SPONGEV2) radās no tā priekšgājēja Sponge ($SPONGE) panākumiem, kas radīja 100 reižu lielāku peļnu agrīnajiem investoriem. Sponge V2 turpinās šo veiktspēju, stimulējot žetonu apmaiņu no Sponge uz jaunināto Sponge V2.

Žetonu bloķēšanas mehānisms “Stake-to-Bridge” ir būtiski palielinājis interesi par Sponge V2. “Iesaldējot” Sponge žetonus, īpašnieki saņem līdzvērtīgu skaitu $SPONGEV2 žetonos pēc palaišanas, pamatojoties uz “iesaldēto” summu. Investori, kas “iesaldē” savus žetonus ir tiesīgi saņemt atlīdzību $SPONGEV2 žetonos četru gadu laikā ar APY 191%.

Šī novatoriskā pieeja rada spēcīgus stimulus piedalīties žetonu mijmaiņā. Lietotāji var vai nu iegādāties un “iesaldēt” Sponge žetonus tieši no projekta tīmekļa vietnes vai “iesaldēt” savus pašreizējos žetonus pirms galīgās pārejas. Kad likmju periods būs beidzies, ieinteresētās personas var pieprasīt savus $SPONGEV2 žetonus.

foto: Publicitātes foto

Viena no gaidāmajām utilītprogrammām ir SpongeBob tēmas sacīkšu spēle, kurā spēlētāji var nopelnīt $SPONGEV2 žetonus, uzvarot sacīkstēs un ieņemot vietu līderu sarakstos. Ar savu atalgojošo tokenomiku un nākotnes spēļu integrācijām Sponge V2 piedāvā progresīvu ceļvedi ievērojamai atdevei līdz pat 10 reizēm.

Bitcoin Minetrix rada revolūciju mākoņu ieguves telpā

Bitcoin Minetrix piedāvā videi draudzīgu un drošu pieeju Bitcoin mākoņu ieguvei ar “Stake-to-Mine” mehānismu. Izveidots uz Ethereum platformas, Bitcoin Minetrix piedāvā jaunu Bitcoin ieguves perspektīvu, kas risina mūsdienu izaicinājumus.

Bitcoin Minetrix darbības centrālais elements ir tā vietējais žetons $BTCMTX. Žetona iepriekšpārdošanas ir sadalītas posmos, pašlai žetona cena ir 0,0135 ASV dolāri.

No 4 miljardiem žetonu 70% ir atvēlēti iepriekšpārdošanai, cenšoties sasniegt tirgus ierobežojumu vairāk nekā 33 miljonu ASV dolāru apmērā. 

Bitcoin Minetrix modelis Stake-to-Mine ļauj investoriem “iesaldēt” $BTCMTX žetonus. Savukārt viņi tiek apbalvoti ar netirgojamiem ieguves kredītiem. Šos kredītus var apmainīt pret Bitcoin ieguves jaudu platformā, apvienojot vieglumu ar augstu drošību.

foto: Publicitātes foto

Mehānisms novērš riskus, kas raksturīgi tradicionālajai mākoņu ieguvei, piemēram, krāpšanai un ierobežojošiem ilgtermiņa līgumiem. Saskaņā ar Bitcoin Minetrix dokumentāciju lietotāji saglabā pilnīgu autonomiju un var atsaukt savus žetonus un tirgot tos pēc vēlēšanās.

Uzsvaru liekot uz lietotāju pieredzi, Bitcoin Minetrix platforma piedāvā visaptverošu informācijas paneli. Tas sniedz padziļinātu ieskatu ieguves darbībās, aptverot paredzamo atdevi un reāllaika metrikus, piemēram, jaukšanas jaudu, neatkarīgi no tā, vai tai var piekļūt galddatorā vai mobilajā ierīcē.