"RB Rail" Latvijas filiāli vadīs Kitija Gruškevica
foto: Publicitātes
Kitija Gruškevica.
Bizness un ekonomika
2021. gada 14. decembrī, 13:10

"RB Rail" Latvijas filiāli vadīs Kitija Gruškevica

Jauns.lv

No 14. decembra "Rail Baltica" kopuzņēmumam "RB Rail" pievienojusies Kitija Gruškevica, kura turpmāk pildīs Latvijas filiāles vadītājas pienākumus, portālu Jauns.lv informē uzņēmums.

Kā informē "RB Rail" AS, Gruškevica ir iepriekš bijusi Rīgas domes priekšsēdētāja vietnieka Edvarda Smiltēna (LRA)  padomniece, Iekšlietu ministra Sanda Ģirģena (KPV LV) padomniece, kā arī Valsts akciju sabiedrības “Valsts nekustamie īpašumi” valdes locekle. Kitijai ir pieredze infrastruktūras un būvniecības projektu plānošanā un vadībā, kā arī krīžu un pārmaiņu vadībā, stratēģiskajā plānošanā un starptautiskajās attiecībās.

Vadītāja būs atbildīga par Rail Baltica projekta Latvijai specifisku aktivitāšu īstenošanu un vadību kopuzņēmuma aktivitāšu portfeļa ietvaros, cita starpā projekta plānošanu un vadību, attiecību veidošanu un uzturēšanu ar ieinteresētajām pusēm un stratēģiskajiem partneriem, kā arī projekta īstenošanu atbilstoši uzstādītajiem mērķiem un labākajām tirgus un nozares praksēm.

""Rail Baltica" ir unikāls projekts un lieliska iespēja šim reģionam ne tikai uzbūvēt pilnīgi jaunu un konkurētspējīgu transporta infrastruktūru, bet arī sniegt būtisku ieguldījumu Latvijas un trīs Baltijas valstu sociālekonomiskajos aspektos nākotnē. Esmu priecīga pievienoties "RB Rail" AS komandai un šim megaprojektam, un esmu gatava dalīties savā pieredzē un enerģijā, lai kopīgi sasniegtu mūsu mērķus,” saka Gruškevica.