Bizness un ekonomika
2021. gada 1. decembris, 15:46

Wolt noskaidros Latvijā iecienītākos restorānus "Wolt restorānu balvā 2021"

Jauns.lv

Tehnoloģiju uzņēmums Wolt ievieš “Wolt restorānu balvu 2021”, lai sadarbībā ar ēdienu ekspertiem un iedzīvotājiem izveidotu ceļvedi ar labākajiem restorāniem un kafejnīcām Latvijā deviņās dažādās kategorijās. Tas atvieglos brīžiem tik sarežģīto maltītes izvēles procesu.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Labākos desmit katrā no kategorijām izraudzījās īpaša ēdienu ekspertu žūrija, savukārt uzvarētāji tiks noteikti iedzīvotāju balsojumā, kas ilgs visu decembri vietnē www.woltawards.com/lv. “Wolt restorānu balvas 2021” laureāti tiks paziņoti 5. janvārī.

““Wolt restorānu balvas 2021” mērķis ir ne tikai ik gadu godināt mūsu sadarbības partnerus, bet arī radīt orientieri mirkļiem, kad ir grūti pieņemt lēmumu starp kārdinošām izvēlēm. Iecienītāko restorānu saraksts palīdzēs ātrāk izvēlēties no vairāk nekā 700 dažādiem restorāniem un ēdināšanas iestādēm, ko šobrīd apvienojam Wolt platformā Latvijā. Tā ir ļoti plaša izvēle gardēžu ceļojumam, kuru varam izbaudīt, neizejot no mājām,” stāsta LīsaRistala, Wolt vadītāja Baltijā.

Deviņas kategorijas, kurās tiks noteikti labākie restorāni un kafejnīcas, ir: labākā konditoreja, labākā vegānā/veģetārā virtuve, gada jaunpienācējs, labākā izvēle cenas un kvalitātes ziņā, labākā brokastu vieta, labākā vieta garšas ceļojumiem, ģimenei draudzīgākais restorāns, labākais restorāns īpašiem brīžiem un labākā vieta “grēku” maltītei.

Katrā no augstāk minētajām kategorijām tika atlasīti 20 restorāni pēc restorānu novērtējuma Wolt lietotnē. Savukārt no tiem desmit labākos, kas izvirzīti iedzīvotāju balsojumam un redzami vietnē www.woltawards.com/lv, izvirzīja īpaši atlasīta žūrija. Žūrijā piedalījās pavārgrāmatu autore Signe Meirāne, kulināre Anna Panna (Anna Birmane), kulinārijas blogeris Pipars (Rojs Puķe), mūziķis un TV personība Markus Riva, radošais direktors un redaktors Dāvis Dāvids Sakne un funkcionālā fitnesa un veselības trenere Nika Linde.

“Man bija liels prieks un pagodinājums piedalīties “Wolt restorānu balvas 2021” žūrijā, jo tā atklāja, cik plašs un daudzveidīgs ir restorānu piedāvājums Rīgā. TOP 10 restorānu atlasē īpašu uzmanību pievērsu ēdiena kvalitātei, kā arī pat šķietami mazākajām niansēm – ēdiena pasniegšanas veidam, iepakojumam un citiem aspektiem. Tas ir jo īpaši svarīgi, lai ikviens klients sajustu, kā restorāns “ienāk” viņa mājās un ļauj ietaupīt laiku un citus resursus šajā steidzīgajā ikdienas ritmā,” komentē žūrijas loceklis Markuss Riva.

Lai noskaidrotu uzvarētāju katrā no kategorijām, ikviens iedzīvotājs var balsot par savu iemīļotāko restorānu vienu reizi dienā no 1. līdz 31. decembrim vietnē www.woltawards.com/lv. Uzvarētāji tiks paziņoti 5.janvārī, un katras kategorijas uzvarētājs iegūs īpašo “Wolt restorānu balvu”.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās