Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Par Latvijas labākajiem tirgotājiem 2020.gadā atzīti 22 uzņēmumi
foto: LETA
Bizness un ekonomika

Par Latvijas labākajiem tirgotājiem 2020.gadā atzīti 22 uzņēmumi

Jauns.lv / LETA

Ikgadējā Latvijas Tirgotāju asociācijas (LTA) un Latvijas pašvaldību savienības (LPS) organizētajā konkursā par Latvijas labākajiem tirgotājiem 2020.gadā atzīti 22 tirdzniecības nozari pārstāvoši uzņēmumi, atklāja pasākuma organizatori.

Veikalu kategorijā apbalvots SIA "Pie Tatjanas" veikals "Lats" Iecavā, veikals "Daba" Ventspilī, "Delfin group" "Banknote" filiāles Daugavpilī un Tukumā, "Maxima XXX" Rīgā, Saharova ielā, kā arī lielveikals "Maxima XX" Rīgā, Rusova ielā.

Aptieku kategorijā apbalvotas vairākas "Apotheka" filiāles, tostarp "Apotheka 88" Alūksnē, "Apotheka 34" Liepājā, "Apotheka 45" Cēsīs un "Apotheka "Beauty"" Rīgā, Mūkusalas ielā.

Ēdinātāju kategorijā par uzvarētājiem atzīta kafejnīca "Upene" Iecavā, ģimenes restorāns "Skovorotka" Daugavpilī, restorāns ""Pavāru māja" Līgatnē, restorāns "Rātes vārti" Valmierā, kafejnīca "Rātsgalds" Ventspilī un picērija "Vīnkalni Pils māja" Valmierā.

Viesmīlības nozarē nomināciju saņēmis Piejūras kempings Ventspilī, krogs un apartamenti "Pasiekstes vējdzirnavas" Vārves pagastā, "A9 apartamenti" Ventspilī, viesnīca "Zeithotel" Līgatnē un Olimpiskā centra "Ventspils" viesnīca.

Savukārt atpūtas un izklaides kategorijā atzinīgi novērtēts Ventspils piedzīvojumu parks.

Jau ziņots, ka šodien LTA un LPS pasniedza apbalvojumus labākajiem Latvijas tirgotājiem.

LTA un LPS tradicionāli ik gadu izvērtē iedzīvotāju apkalpošanas kvalitāti un daudzveidību, atzīmējot labākos tirdzniecības nozares uzņēmumus. Savukārt šogad "Latvijas labākais tirgotājs" svinēja savu 25 gadu jubileju.

Šo gadu laikā konkursa finālā atzinību izpelnījušies aptuveni 1430 dažādi tirdzniecības nozares objekti un 148 vietas. Objektus vērtē ekspertu komisija, un tiem atbilstoši ekspertu vērtējumam tiek piešķirti uzvarētāja, laureāta vai dalībnieka goda nosaukumi, attiecīgi diplomi un tiesības izmantot "Latvijas labākā tirgotāja" logo.

Šajā sezonā LTA eksperti novērtēja vairākus simtus objektu, no kuriem uzvarētāju līmenī klasificējās 22.

Konkursa "Latvijas labākais tirgotājs" mērķis ir veicināt pircēju un apmeklētāju apkalpošanas standartu un kultūras uzlabošanu uzņēmumā, vienlaikus paaugstinot tirdzniecības, ēdināšanas un pakalpojumu nozares uzņēmēju piedāvātā servisa kvalitāti, motivējot personāla individuālo ieguldījumu. Konkurs ir nekomerciāls un atklāts - tajā var piedalīties jebkurš Latvijas uzņēmums, kas darbojas nozarē.