foto: LETA
TC "Alfa" ziņo par izmaiņām vairāku veikalu darbībā
Tirdzniecības centra "Alfa" jaunā ēka.
Bizness un ekonomika
2020. gada 15. marts, 18:47

TC "Alfa" ziņo par izmaiņām vairāku veikalu darbībā

Jauns.lv

Sākot ar 15.03.2020. uz nenoteiktu laiku darbu TC "Alfa" pārtrauc vairāki veikali un pakalpojumu sniedzēji: "MyFitness", "Brain Games", "Tele2", "Cinamon" un "Adventures' Zone".

Savukārt darba laiku saīsina ēdināšanas uzņēmumi "Lido" (katru dienu 11:00-20:00), "Vairāk Saules" (katru dienu 11:00-20:00), "Čili Pica" (katru dienu 10:00-22:00), kā arī "SEB banka" (P.-Pk. 10:00-18:00, S.-Sv. slēgts). Sākot ar 16.martu, darba laiks mainīts arī restorānam "Gan Bei", kas būs atvērts katru dienu no pulksten 11:00 līdz 22:00.

Lai gan TV "Alfa" darba laiks šobrīd nav mainīts, iedzīvotāji aicināti sekot aktuālajai informācijai par izmaiņām konkrētu veikalu un pakalpojumu sniedzēju darbībā. TC turpina sekot līdzi situācijai valstī, valdības paziņojumiem un rīkojumiem.

Paplašinātais tirdzniecības parks "Alfa"

Paplašinātajā tirdzniecības parkā "Alfa" tiks atvērti 40 jauni veikali, kopumā veidojot 210 veikalus visā lielveikalā, ceturtdien "Alfas" jaunbūves atklāšanā sacīja ...

gallery icon
25

TC "Alfa" ieviesti arī papildu drošības pasākumi:

  • Tā kā valstī ir noteikts ierobežot pulcēšanos pasākumos vairāk nekā 50 cilvēkiem vienlaikus, TC ir atcēlis visus pasākumus vismaz līdz 14. aprīlim.
  • Rūpēs par darbinieku veselību un apmeklētāju drošību, lai iespēju robežās pasargātu visus no vīrusu slimības pārnēsāšanas, jau no 28. februāra tirdzniecības centrā pie ieejām, labierīcībās, ēdināšanas zonā un dienesta telpās - darbinieku labierīcībās, atpūtas telpās -  ir uzstādīti roku dezinfekcijas punkti. Tirdzniecības centra telpās regulāri tiek veikti uzkopšanas un dezinfekcijas darbi, pastiprinātu uzmanību pievēršot saskarsmes virsmām.
  • Papildu drošībai tiek biežāk dezinficēti Rimi iepirkšanās grozi un rati.
  • Tirdzniecības centrā ir atslēgta ventilācijas iekārtu gaisa recirkulācija, lai nodrošinātu svaiga gaisa plūsmu tirdzniecības centra telpās.
  • Lai maksimāli izslēgtu jebkādu vīrusa saslimšanu risku tirdzniecības centrā, visi t/c nomnieki ir nodrošināti ar precīzu informāciju par higiēnas un drošības pasākumu ievērošanu gan savā darba vietā, gan arī vietās, kas ir pieejamas veikalu apmeklētājiem, kā arī par preventīviem pasākumiem vīrusu slimību ierobežošanai, kas iekļauj ieteikumus kā izvairīties no saslimšanas, kā arī pazīmes, kas var liecināt par saslimšanu un rīcību aizdomu par iespējamo saslimšanu ar koronavīrusu Covid-19 gadījumā.

TC "Alfa" ievēro visus piesardzības noteikumus, valdības un vietējo varas iestāžu sniegtās vadlīnijas, kā arī Pasaules Veselības organizācijas (PVO) norādījumus par vīrusa izplatības ierobežošanu, lai izmaiņu gadījumā varētu nekavējoties ieviest nepieciešamos piesardzības pasākumus un informētu par tiem.