Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Eiropas viesnīcas, kas neļaus mierīgi gulēt! Topā iekļauta arī vieta no Latvijas
foto: Mākslīgais intelekts
Viesnīcas ir pazīstamas ar savu bagāto vēsturi un paranormālajām aktivitātēm.
Pasaulē

Eiropas viesnīcas, kas neļaus mierīgi gulēt! Topā iekļauta arī vieta no Latvijas

Ārzemju nodaļa

Jauns.lv

Ja meklējat neparastus piedzīvojumus, "Iconic life" ir izveidojis sarakstu ar spoku pārņemtajām viesnīcām Eiropā, kurās iespējams sastapt paranormālas parādības. Sarakstā ir iekļauta arī kāda unikāla vieta no Latvijas – Karostas cietuma hostelis. Šīs viesnīcas izceļas ar savu bagātīgo vēsturi un spokiem, kas joprojām vajā to telpas, padarot tās par neaizmirstamu galamērķi drosmīgiem ceļotājiem.

Eiropas viesnīcas, kas neļaus mierīgi gulēt! Topā ...

Ja meklējat neparastu piedzīvojumu, šīs viesnīcas piedāvā ne tikai greznību, bet arī iespēju sastapties ar nezināmo.

The Langham, Londona, Anglija
Šī luksusa viesnīca Vestendas sirdī ir pazīstama ne tikai ar savu greznību, bet arī ar paranormālajām parādībām. Viesi ir ziņojuši par noslēpumainām ēnām un straujām temperatūras izmaiņām. Visbiežāk sastopamais spoks ir vācu princis, kurš izdarījis pašnāvību, izlecot pa viesnīcas logu.

Dragsholmas pils, Dānija
Viena no Dānijas vecākajām celtnēm, Dragsholmas pils, glabā daudzus spoku stāstus. Pils ir bijusi mājvieta dižciltīgajiem, bet vēlāk kalpojusi kā cietums. Šeit mīt vairāk nekā 100 spoki, tostarp leģendārā "Baltā lēdija" – jauna sieviete, kuru ieslodzīja viņas tēvs.

Karostas cietuma hostelis, Latvija
Šī vieta piedāvā unikālu iespēju izjust cietuma dzīvi, kas pilna ar vēsturi un paranormālām aktivitātēm. Viesi ir pieredzējuši durvju atvēršanos pašas no sevis un citus dīvainus notikumus. Šis hostelis ir kādreizējais nacistu un padomju militārais cietums, kur daudzi ieslodzītie nekad nepameta savas kameras.

Tulloch pils, Skotija
Šī pils, kas celta divpadsmitajā gadsimtā, ir pazīstama ar savu "Zaļo lēdiju". Apmeklētāji ziņo par mistiskiem trokšņiem un spokainām parādībām, it īpaši pie 15. numura, kur reiz dzīvoja Elizabete Deividsona, kura nelaimīgi gāja bojā pēc tam, kad bija pieķērusi savu tēvu ar kalponi.

The Mermaid Inn, Anglija
600 gadus vecā viesnīca ir slavena ar savu saistību ar kontrabandistu grupu, kas šeit slēpusi nelegālu kravu. Viesi ir redzējuši spokus, kas klejo pa guļamistabām un vannas istabām, kā arī jutuši aukstuma vilņus un redzējuši kustīgus priekšmetus.