Atrakciju parks durvis varētu vērt jau nākamgad.

Polijā top jauns atrakciju parks “Hossoland”

Polijā drīzumā durvis vērs jauns, neticams atrakciju parks “Hossoland” ar 50 jaunām atrakcijām. Tiek uzskatīts, ka “Hossoland” varētu sacensties ar ...

Pasaulē

FOTO: nākamā Disnejlenda? Polijā durvis vērs parks ar 50 atrakcijām

Ārzemju nodaļa

Jauns.lv

Polijā drīzumā durvis vērs jauns, neticams atrakciju parks “Hossoland” ar 50 jaunām atrakcijām. Tiek uzskatīts, ka “Hossoland” varētu sacensties ar tādiem lielākajiem atrakciju parkiem, kā, piemēram, "Disnejlenda".

FOTO: nākamā Disnejlenda? Polijā durvis vērs parks...

Atrakciju parkā būs četras tematiskās zonas, kas izvietotas 400 000 kvadrātmetru platībā – Nāru pilsēta, Baltambrijas karaliste, Vikingu zeme un Pūķu raktuvju ieleja. Tostarp apmeklētāji varēs baudīt milzīgus tērauda amerikāņu kalniņus “GhostRider”, kas sasniegs ātrumu līdz 72 km/h.

Lai arī Volta Disneja pasaule ir visvairāk apmeklētais atpūtas kūrorts pasaulē, un vidējais gada apmeklētāju skaits pārsniedz 58 miljonus, tiek uzskatīts, ka arī “Hossoland” varētu piesaistīt vērienīgu apmeklētāju skaitu. Ne velti dažādās publikācijās tā tiek dēvēta par nākamo “Disnejlendu”.

Apmeklētāji parkā ieies caur lielu kuģa vraku, un attēli liecina, ka tieši pie ieejas tiks izvietota ūdens atrakcija, lai gan sīkāka informācija vēl nav atklāta. 

Papildus tam būs 20 ēdināšanas un dzērienu vietas. Lai gan sākotnēji bija plānots, ka tas tiks atklāts šogad, tā atklāšana ir atlikta uz 2025. gada jūniju.

Parka operators “Hosso Group” norādīja, ka ““Hossoland” būs vienīgais tik liela mēroga atrakciju parks Polijas piekrastē. Tas noteikti kļūs par atpazīstamu simbolu un bieži apmeklētu vietu šajā reģionā.”

Parks atrodas tikai 30 minūšu brauciena attālumā no Baltijas jūras piekrastes, kur atrodas vairāki populāri piejūras kūrorti.

Līdz jaunā parka atklāšanai apmeklētāji var iepazīt “Energylandia”, citu atrakciju parku Polijā. Tas tika atvērts 2014. gadā, ir lielākais Eiropā un var lepoties ar Eiropā lielākajiem koka amerikāņu kalniņiem un 7D kino.

Lai gan Polija ir tālu no ASV Disneja atrakciju parku konkurences, tā varētu ietekmēt Eiropas atrakciju parku tirgu, zināmā mērā ietekmējot arī Parīzes "Disnejlendas" panākumus.